Колеги извинете ме, но освен за филтри, за друго няма да стъпя в този магазин! Исках да си купя един носач. Влизам в магазина и питам, какви марки носачи имат, те ми отговарят, че имат само Текнорот. Аз се позачудих малко и им казах, че тази марка не съм я чувал и се съмнявам в качеството им. Тогава единият продвач се врътна, а дъртия, който седеше в средата вдигна поглед най-накрая и ме попита "вие, каква марка носач искате"? Казах му и други марки носачи, които познавам. Казах му, че цената от 50лв. ми се струва прекалено ниска, той започна да ми развива теории, че скъпото не винаги е по-качествено. А това, което ме издразни най-много беше, като ги попитах тази марка Текнорот италианска ли е, те ми отговориха даа. Е, да де ама се оказа, че е турска. Да не говорим, че преди ходих да търся лагер за предната главина с магнитни елементи в него за АБС-а, онзи стария ме подлегна все едно, че съм отишъл да си купувам цугилка. "Аа... няма такова нещо, АБС-а си взима импулси от карето, какви са тези магнитни лагери!?!" Тогава се врътнах и си заминах. Преди време си купих комплект филтри от там, бяха на прилични цени. Сега, като монтирам турския носач ще видим, колко ще изкара...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Магазинът за авточасти на Стамболийски - никога повече!
Collapse
X
-
Аз съм с турско каре на 2000 км от там, като видях италианското си взех турско.Дори на вид имаше адски много разлики в полза на турското, личеше си закаляването, никакви дефектчета...Пожелавам ти да изкара до 3-ти собственик след теб!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
-
Sev написа:наистина тези на Стамболийски понякога се мислят за много разбиращикакто ми обясняваха че за 1,6 имало са един вид горивен филтърВлади, за носачите - мани ги тези тоягиDelphi са на много прилична цена - 85 леваАС Метал са по около 60 - турски са, но качеството е много доброFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Sev написа:наистина тези на Стамболийски понякога се мислят за много разбиращикакто ми обясняваха че за 1,6 имало са един вид горивен филтърВлади, за носачите - мани ги тези тоягиDelphi са на много прилична цена - 85 леваАС Метал са по около 60 - турски са, но качеството е много доброTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
абе споко навсякъде са едни и същи магазинерите- исках ролкоа за алтернатора и те ми викат имаме италианска и италианска оригинална))))) аз също мисля, че делфи са на прилична цена...жалко, че не успях да си ги взема последния пътLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Аз също съм с Текнорот, сложих ги миналата пролет, засега няма никакви проблеми.На около 10.000км. са все още. Но пък са карани предимно по дупки.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
длъжна съм да кажа също, че съм адски разочарована от факта, че за една елементарна кола като моето фиатче чинкуеченто трудно се намериха части добре, че се намери една здрава кола като мойта, за да я разглобя или разчастя иначе не знам дали си струва да дам хиляда и кусор лева за да я стегна... изумена съм от това, че само предното стъкло на тази въшка струва 300 и кусор лева да не говорим за парното което ми сетрвираха в сервиза на фиат, че било 900 и кусор лева меко казано абсурдно за тази кола която е и на години ... с една дума.. просто нямам думи !CC
Коментар
-
Sociolojka написа:длъжна съм да кажа също, че съм адски разочарована от факта, че за една елементарна кола като моето фиатче чинкуеченто трудно се намериха части добре, че се намери една здрава кола като мойта, за да я разглобя или разчастя иначе не знам дали си струва да дам хиляда и кусор лева за да я стегна... изумена съм от това, че само предното стъкло на тази въшка струва 300 и кусор лева да не говорим за парното което ми сетрвираха в сервиза на фиат, че било 900 и кусор лева меко казано абсурдно за тази кола която е и на години ... с една дума.. просто нямам думи !Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Нека и аз се включа.Търсих си регулатор за бензина и накарах моята френдка да отиде вместо мен да провери има ли и на каква цена.Обажда ми се тя от магазина и ми казва че продавачите неразбирали тя за какво им говори.Дава му телефона да се разберем ние и му обеснявам че ми трябва бензинов регулатор за Пунто GT 96’ и той ми заявява че такава част няма.Казвам стои от единия край на бензиновата рейка той ми казва че понятие бензинова рейка също няма.Това което обединява дюзите и което им подава бензин на 4-те едновременно та тва нещо.отговорът беше: Дюзите са самостоятелни няма такова нещо и рейка има само кормилна .След което му дадох номера на рама за да проверява като човека искаше да ми затвори телефона с думите нямаме нямаме такива части.Моята приятелка е изчакала там 5 мин докато октрият частта и и казали че имало всъщност такава част учудени от това че съм бил прав и и заявили цена от 190+ лвс поръчка от Италия и 2 седмици доставка.Нека всички които четат тези редове когато им се наложи да ходят до магазин за части и видят списъка с магазините просто пропуснете тоя магазин ще си спестите доста нервички повярвайте ми .благодаря на всичкиPunto 1.4 gt
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар