Не ходете в бош сервиз Варна. Заведох си Фиата там да ми видят таблотозащото парното спря. Отидох със РАБОТЕЩА аларма и централно заключване. След като си вземам колата, се пробвам да я отключа с дистанционното, и нищо не става. Влизам в колата и като вкарвам ключа колата започва да пищи. Съответно викам майстора да му кажа че алармата си беше наред и никога не е правила така! А той ми вика така дойде колата, така си беше. След което питам какво става и дали е нужно за да се оправи едно нещо да се развали друго? И те викат ами не сме сигурни че е в нас проблема. Абе общо взето загубена кауза. Но за да няма други пострадали имайте едно на ум!!!!МодерираноПреместено в подходящия разделМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не ходете в Bosch Service - Варна!!!!!
Collapse
X
-
!
Мда, именно той.Много се учудих защото досега карах там всичките ми коли и камиони. Но днес не ме изнерви това, че я предцакаха, а че се опитаха да ме убедят, че е била така! Утре трябва да ходя на майстор да ми оправя алармата.EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
о
Абе, како да кажа незнам! Явно някой се е обучавал на моята кола, но ако имат външни камери в сервиза ще ги насера!Щото като спрях я заключих от алармата. И ако има камера, ще плащат мамицата има нещастници.EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
Аз да напиша тука,че се изясни ,че не става дума за сервиза в който работи колегата Spe4elist от алфа-форума. Сервизи Bosch колкото искашТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар