Хайде всеки да сподели цени на части
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Цени на части за браво 1.6 16V, 103 к.с
Collapse
X
-
dikanio написа:Панел за CD плеър - 36лв! (Едно парче пластмаса, ама какво да се прави. Даже за термостата не ме беше толкова яд, когато се наложи да го сменя, въпреки, че е по-скъп)Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Replay написа:dikanio написа:Панел за CD плеър - 36лв! (Едно парче пластмаса, ама какво да се прави. Даже за термостата не ме беше толкова яд, когато се наложи да го сменя, въпреки, че е по-скъп)
Коментар
-
dikanio написа:Replay написа:dikanio написа:Панел за CD плеър - 36лв! (Едно парче пластмаса, ама какво да се прави. Даже за термостата не ме беше толкова яд, когато се наложи да го сменя, въпреки, че е по-скъп)Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
ivan_dmx написа:задни и предни накладки феродо премиер -70 лвспортен филтър-80 лвагренажен бош-27 лв2 пистови бош- 15 лвмаско-40 лвмаслен филтър бош-7 лвляв носач-40 лв.крушка филипс Н1-7 лвсвчщи ДЕНСО-3.50 1/бр.Peugeot 407 2.0 HDI
Коментар
-
TOSHIRO написа:ivan_dmx написа:задни и предни накладки феродо премиер -70 лвспортен филтър-80 лвагренажен бош-27 лв2 пистови бош- 15 лвмаско-40 лвмаслен филтър бош-7 лвляв носач-40 лв.крушка филипс Н1-7 лвсвчщи ДЕНСО-3.50 1/бр.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар