Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аудио оборудване

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аудио оборудване

Здравейте, имам Фиат Уно и искам да му сложа музика може ли да ме насочите към някакви комбинации от СД плеар и тонколони или усилвател и тонколони и евентуално някъде откъдето да ги закупя Разполагам максимум с 200 лв. и съм от Пловдив :Р

Здравей, Вчера бях и аз да си сложа музика и останах крайно доволен!!! Ще ти дам направо съвет. Сервиза, в който ми я направиха се намира точно в Технополис, което предполагам ти е близо Момчето там работи изключително добре и според мен просто отиди при него, кажи му какъв бюджет имаш за направата на музика и той ще те посъветва какво да вземеш. Гарантирам ти, че ще останеш доволен. Аз бих ти препоръчал да си вземеш едно марково СД и маркови колонки. Няма смисъл да купуваш гадни усилватели и т.н. при положение, че разполагаш с 200лв. По-добре заложи на качеството, отколкото на количеството. Но наистина, скочи до този сервиз и няма да съжаляваш. Препоръчвам го и на всички останали от форума!!! Пловдив, в сградата на магазин Технополис, пада се точно отляво на главният вход.
    Bravo 1.4 12V

Коментар

Благодаря ти много

Коментар

Working...
      X