Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За фиатите, сервизите и майсторите...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

snake написа:
    Моят майстор ("мой" в смисъл, че поне от 10 г. при друг не съм ходил) е най-предпазливият човек, когото познавам. След като ми каза, че ремъка е сменен както трябва и да не се притеснявам, аз му вярвам. Аз му припомних, че той имаше някакви опасения, че не беше съвсем сигурен за някакви стойности, той ми отвърна, че НЕ МОЖЕ да стане грешка при този ремък, но въпреки това се е консултирал и със сервизното ръководство за мареа. Ще видим ... Между другото, вече една седмица след смяната я карам, надявам се, че ако е имало нещо за късане, досега щеше да се е скъсало .
    не е много сигурно. аз на 5-7 000 км си го проверявам. нарочно не го смених като взех колата, само го погледнах. онзи ден си чух едната ролка и взех че ги смених, но ремъка оставих, защото е добре. на такива неща съм се наслушал с тези боклучиви ремъци, че предпочитам да си карам със стария докато не му дойде наистина време за смяна. а ако въобще някога майстора е сменял ангренаж няма начин да се бърка, па дори и че няма белези/сам си ги правиш/
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

westdogg написа:
      Yavor написа:
      Сега вече се напълни града с Брави
      Сега брава(о) замества голфовете по пътищата(като бройка). Имам чувството че всяка 2-ра е браво вече.
      Според мен Голф 3 ни режат и слава Богу А и докато не си си купил браво едва ли си ги заглеждал толкова Но да повечко са от преди няколко години
      Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
      Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Working...
      X