Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За фиатите, сервизите и майсторите...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

здравейте

не мога да си намя старнично ляво стъло подгрявяне обикои сам цяла варна и няма и няма некав царвул ми го ленаа аз не сам такав дето да краде от колеги ако някой знае каде в варна да си купя да помага
    bravo 1.6 16 v 98god

Коментар

Между другото макар, че в момента фиат е може би най-масовата кола в Пазарджик, в сервизите все се мръщят като отидеш с фиат. А за ангренажния ремък трябва да ви кажа, че просто никой не искаше да се ангажира да го сменя. Дори моят майстор трудно се нави и то след като преди това се поупражнява с една жестоко пострадала мареа след късане на ремък. Все ми повтаряше "1.8 16V е труден двигател..." и отлагаше. Не знам защо е така... Сега гледам на изхода на Пазарджик в посока Септември е изникнало някакво хале, цялото с рекламни надписи FIAT. Не знам какво е, ако е оторизиран сервиз и подберат свестни майстори, ще е много добре !
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

по-добре да не се хващат, отколкото да си оставят ръцете :D има много случаи във форума с неправилно зацепени ремъци
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Моят майстор ("мой" в смисъл, че поне от 10 г. при друг не съм ходил) е най-предпазливият човек, когото познавам. След като ми каза, че ремъка е сменен както трябва и да не се притеснявам, аз му вярвам. Аз му припомних, че той имаше някакви опасения, че не беше съвсем сигурен за някакви стойности, той ми отвърна, че НЕ МОЖЕ да стане грешка при този ремък, но въпреки това се е консултирал и със сервизното ръководство за мареа. Ще видим ... Между другото, вече една седмица след смяната я карам, надявам се, че ако е имало нещо за късане, досега щеше да се е скъсало .

Коментар

Абе щом казвате че е нормално ще се саглася с вас може би е така защото до сега имах джетта и там беше другодвоино по евтино.
            DRIFT maniq

Коментар

Все пак "джетата" е "народна кола"

Коментар

snake написа:
                Между другото макар, че в момента фиат е може би най-масовата кола в Пазарджик, в сервизите все се мръщят като отидеш с фиат. А за ангренажния ремък трябва да ви кажа, че просто никой не искаше да се ангажира да го сменя. Дори моят майстор трудно се нави и то след като преди това се поупражнява с една жестоко пострадала мареа след късане на ремък. Все ми повтаряше "1.8 16V е труден двигател..." и отлагаше. Не знам защо е така... Сега гледам на изхода на Пазарджик в посока Септември е изникнало някакво хале, цялото с рекламни надписи FIAT. Не знам какво е, ако е оторизиран сервиз и подберат свестни майстори, ще е много добре !
                Toва е оторизиран сервиз за ИТ коли в Пазарджик, освен със сервиз скоро ще се занимават и с продажба на нови и употребявани автомобили, незнаех и аз докато управителя на една охранителна фирма не ми каза че му предлагат супер Панда на 20к км. Ако цените са нормални там ще се ходи
                FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

Май си е представителство на фиат, ланча и алфа ромео или нещо от този род. Днес минах оттам, имаше наредени новички италианки, ще отида тия дни да разгледам, да оплакна малко очите, пък може и да си купя нещо (някое аксесоарче де, не цяла кола) :D .

Коментар

И като заговорихте за смяна на ангренажн ремък, кажете къде в София има добър сервиз, защото моя е за смяна и незнам къде да отида
                    http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

@Ellie,моя го сменявах при Киро Алфата в Княжево. Вече година, откакто държи. Телефона му ще намериш тук във форума. Човекът се занимава предимно с италиански коли. Някои колеги не са доволни от него, но на мен ми свърши работа.Иначе - "Вантотрейд" на пътя за Панчарево (точно на кръстовището на пътя за Панчарево с околомръсното, срещу ОМВ е входът).
                      Тойота Приус

Коментар

аз пък не го препоръчвам Кировърши работа, но ако нещо не е направил като хората и трябва да ходиш отново - мотае текакто и ако направи грешка - не поема отговорностима няколко случая във форума

Коментар

Sev написа:
                          аз пък не го препоръчвам Кировърши работа, но ако нещо не е направил като хората и трябва да ходиш отново - мотае текакто и ако направи грешка - не поема отговорностима няколко случая във форума
                          Тогава къде да отида? Защото в Ауто италия ми искаха 1000лв за смяната на 4те ремъка, а това ми се вижда доста завишена сума
                          http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=15837 - има и сервиз, сменят ремъци и подобниhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=11645

Коментар

eliie написа:
                              Sev написа:
                              Тогава къде да отида? Защото в Ауто италия ми искаха 1000лв за смяната на 4те ремъка, а това ми се вижда доста завишена сума
                              1000 лв.? Тея хора срам нямат...ужас.
                              N.Y. State of Mind

Коментар

Re: здравейте

vanko_tbs написа:
                                не мога да си намя старнично ляво стъло подгрявяне обикои сам цяла варна и няма и няма некав царвул ми го ленаа аз не сам такав дето да краде от колеги ако някой знае каде в варна да си купя да помага
                                На мен ми счупиха дясното, намерих за 12 лв. от Евро 7, но без нагревател. Ако искаш с нагреватели май се поръчва
                                Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                                Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Working...
                                X