Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За фиатите, сервизите и майсторите...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За фиатите, сервизите и майсторите...

вчера смятах да я пусна тази тема, но ме болеше страхотно главата....какво ми се случи... онзи ден записах час за вчера сутринта при газаджиите, щото Синята птица си хапваше и бензинец и газчица - гладна нещо, ама на джоба ми не се отразяваше добре та оправиха я, но ми се случиха 2 интересни случки в сервиза...обяснявам му първо на майсторчето, какво й е на пунтарата и му казвам, че съм свалил клемите на акуулатора за 1 час за да рестартирам компютъра, да не би да е натрупал грешки, щото ми присветваше дюзичката на инжекциона като съм на газ... кума ми ме беше посъветвал - той е горд собственик на голф 2, пасат 2 / бивш / и пасат 4 /настоящ/... та майсторчето ми вика - аааа, остави ги тея пасати и голфове - при тях ги прави тези проблеми с трупането на грешки при карането на газ. при италианските коли го няма това нещо после я закачи на газанализатора да я настрои и гледам друго майсторче от сервиза се навърта около Синята птица... пък тя една мръсна... срам ме е да кажа колко.... и по 1 време идва при мен и вика - какъв двигател е това, колко ти гори - аз - ми1.1 и гори 6.2 бензин в най-големия студ около Нова година я засичах... а той ми вика - ей на сестра ми взехме такова, - мноо хубаво и мирише бензина та те така, нсъ сдържах и реших да споделя Местя темата в раздел Сервизи и МагазиниМодераторски екип на fiat-bg.org
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Мен така вчера на светофара един колега от Пежо - Форум с едно хубаво 406 ме спира и вика "Абе момче- какво е това БиПауър дето пише отзад?" Мен нещо ми беше весело и викам "Ами това значи че е битурбо автомобила" и той Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 ама после се разсмях и му казах, че означава че е и на метан автомобила и се разбрахме да се чакаме на Сити център та да я види. Отивам аз той гледа и се вайка "Леле много хубаво това, леле аз търсех 2 години такава ама не намерих и си взех Пежо, ама ти си уцелил, мани ги тия дето викат, че Фиат е кофти кола, не е вярно......." и се почнаха едни хвалби едни вайкания обяснения.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Коментар

Преди 2 години като взех Бравата ( а тя - лъскач) в нашия Голфо-Пасатки град бяха само 2-3 такива и няколко Браво ми се случи за пръв път в живота в рамките на масец 5-6 пъти да ме заговарят по паркингите - каква кола е това, колко съм я взел, струва ли си и т.н.Сега вече се напълни града с Брави - тряябва да почвам да събирак за Стило или за 156...
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
        Сега вече се напълни града с Брави
        Сега брава(о) замества голфовете по пътищата(като бройка). Имам чувството че всяка 2-ра е браво вече.
        Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

westdogg написа:
          Yavor написа:
          Сега брава(о) замества голфовете по пътищата(като бройка). Имам чувството че всяка 2-ра е браво вече.
          Уви

Коментар

Humppa написа:
            westdogg написа:
            Yavor написа:
            Уви
            Ми беден народ бе колеги - евтино купуват чупендели и после ги псуват, това е...
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Завчера посетих оторизирания сервиз на Фиат. Имаше повече от 10 чакащи италианки. Уплаших се даже. После се наложи да скочим до сервиза на Опел (пак официалния) за ГТП, е там наистина се уплаших - над 30 чакащи автомобилчета, най-вече Корси...плюс няколко от "големите" плюсчета.
              Fiat Marea 1.8i 16V
              Fiat Tipo 1.4i 8V
              Fiat Punto 1.6i 8V
              www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Преди години, още бях със Ситроеня, дърпах един приятел с едно Опелче като нашто от Средец (Грудово) до сервиза на Бош в Бургас. И там - кво да видя - Орел до Орел... чакат горките...Иначе на мен досега не ми се е случвало някой да похвали Темпрата (освен хора от форума ). Все редовния лаф - "купи си ФИАТ да те е яд" - отговарям ви, "е да де, яд ви е че и вие нямате"

Коментар

Два пъти ми се случва като слизам да чистя Брадвата да ме заговаря един изтупан костюмар .. вика мн сме я хареасали ти доволен ли си и т.н. .. другия път го виждам че минава покрай мен и се спира да я оглежда Едно приятелче с Опел Тигра само като я видя и ме попита "продаваш ли я" Красиви коли 11 - 12 годишни а стилът им е като на 4 - 5 годишна кола. Гладки изпипани форми. Не като някои ръбати пежаци Но не държът цена и се напълни с тях
                  Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

здравейте колеги :D от каде по дяволите да си взема ляво страни4но огледало за браво 98 с подгряване кадето са мн ще сам ви благодарен ако някой ме светне обиколих цяла варна и не успях помагаите
                    bravo 1.6 16 v 98god

Коментар

Глажобол

Не знам хора оба4е ж4ера бqх на сежиз смоq ФИАТ да му сменqт ангремйниq ремак които пак жаржqл с ролките и оизнаите напражо цената ме уби 185лж без смqнатанезнам на мене ми се жийда скапо а според жасКолега, писането на кирилица е задължителноМодераторски екип на фиат-бг.орг
                      DRIFT maniq

Коментар

ми незнам.на мен ми излезна 200лв с работата
                        Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Тотииииииииииии, Тоти... с ангренажа трябвало да се сменят и ролките... божееееее, божке... мчи не ги сменяй кат ти се вижда скъпо.....малко са ти взели, малкооооооо....
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Re: Глажобол

t-o-t-i написа:
                            Не знам хора оба4е ж4ера бqх на сежиз смоq ФИАТ да му сменqт ангремйниq ремак които пак жаржqл с ролките и оизнаите напражо цената ме уби 185лж без смqнатанезнам на мене ми се жийда скапо а според жасКолега, писането на кирилица е задължителноМодераторски екип на фиат-бг.орг
                            Добре е при положение че караш кола от 2001 година. При това дизел.
                            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Immortal написа:
                              Преди години, още бях със Ситроеня, дърпах един приятел с едно Опелче като нашто от Средец (Грудово) до сервиза на Бош в Бургас. И там - кво да видя - Орел до Орел... чакат горките...Иначе на мен досега не ми се е случвало някой да похвали Темпрата (освен хора от форума ). Все редовния лаф - "купи си ФИАТ да те е яд" - отговарям ви, "е да де, яд ви е че и вие нямате"
                              Баси, и аз така ги затапвам, щото ми писна на чепа да ми разправят колко зле е фиата и да са изненадани като им кажа, че на дълъг път с клима ми гори 5.5...@тоти: Веднъж на 60 хиляди километра ти се вижда скъпо да смениш ролките за 200лв??? На Ауди А8 се сменя и водната помпа и демпферната шайба - цената общо е над 2-3хилки. Щото иначе като се прецака помпата, ти къса ремъка, а от там ремонта идва към 8-10хилки....
                              Steliyan's Life!
                              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                              X