вчера смятах да я пусна тази тема, но ме болеше страхотно главата....какво ми се случи... онзи ден записах час за вчера сутринта при газаджиите, щото Синята птица си хапваше и бензинец и газчица - гладна нещо, ама на джоба ми не се отразяваше добре
та оправиха я, но ми се случиха 2 интересни случки в сервиза...обяснявам му първо на майсторчето, какво й е на пунтарата и му казвам, че съм свалил клемите на акуулатора за 1 час за да рестартирам компютъра, да не би да е натрупал грешки, щото ми присветваше дюзичката на инжекциона като съм на газ... кума ми ме беше посъветвал - той е горд собственик на голф 2, пасат 2 / бивш / и пасат 4 /настоящ/... та майсторчето ми вика - аааа, остави ги тея пасати и голфове - при тях ги прави тези проблеми с трупането на грешки при карането на газ. при италианските коли го няма това нещо
после я закачи на газанализатора да я настрои и гледам друго майсторче от сервиза се навърта около Синята птица... пък тя една мръсна... срам ме е да кажа колко.... и по 1 време идва при мен и вика - какъв двигател е това, колко ти гори - аз - ми1.1 и гори 6.2 бензин в най-големия студ около Нова година я засичах... а той ми вика - ей на сестра ми взехме такова, - мноо хубаво и мирише бензина
та те така, нсъ сдържах и реших да споделя
Местя темата в раздел Сервизи и МагазиниМодераторски екип на fiat-bg.org

Коментар