Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся сервиз - Фиат Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся сервиз - Фиат Браво

колеги, имам фиат браво 1.6 16в- Метан, карам количката по 3000 километра на месец, в София... просто ми е такава работата (не съм бакшиш) Следователно постоянно се случва нещо и все нещо се чупи... молбата ми е следната към вас, искам да си намеря някои сервиз, в който монтьорът да е свестен, държа да може да се говори с него и когато отида и прегледа колата, да може да каже как наистина стоят нещата, кое е счупено, кое може евентуално да се счупи... кое може да изкара още малко и т.н... И разбира се да е на поносими цени всичко... знам че искам много, но като се замисли човек, за целта е нужен просто един майстор, който си разбира от работата и със свестен характер. Та ако може да ми препоръчате такъв човек, на когото може да се доверя и да ходя да си поддържам колицата за в бъдеще, ще съм много благодарен.... Темата е с редактирано заглавие по правилата на форума!модераторски екип на fiat-bg.org

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...light=Това е единия при когото ходя, много разбран човекДругият е в сервиза, дето е в улицата срешу Мототехника, Хладилника.В края на улицата има сервиз на СБА, не точно в края ами преди първото завойче, в ляво, то е завой с леко изкачване.Човека се казва Теди Старчев :D Каквото е правил той до сега ядове няма.Малко е муден в приказките но е адски разбран и пари не иска много.На мен това ми е условие, разбирането за парите преди работата. Иначе работа няма. И ходене пак няма ако работата е калпава.
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Ок, благодаря много!! Мисля че ще ми е от полза!!! След като отида, ще пиша тук впечатленията си.

Коментар

Working...
      X