Кажете някой добър магазин за Фиат в Пловдив, че нещо не мога да намеря...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добър магазин за Фиат в Пловдив?
Collapse
X
-
Re: Добър магазин за Фиат в Пловдив?
johnfound написа:Кажете някой добър магазин за Фиат в Пловдив, че нещо не мога да намеря...TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
Re: Добър магазин за Фиат в Пловдив?
Mitko написа:Кажи какво търсиш. Ако трябва да помагаме.Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
може ли някой да ми разясни вапроса относно маслата Selenia turbo diesel . значи , имали 5 литрова метална опаковка такова масло /оригинално естествено/ щото в един магазин за масла в Пловдив дълго и широко ми обясняваха че такава опаковка няма /5 л/ имало само 1 и 2 л опаковки ,само те били оригинални . А аз сам вземал от сервиза на Фиат 5 л Selenia td кво ще кажете? някои лъже май а...
Коментар
-
аз търся в цял Пловдив по магазини и морги термостат за темпра 2.0 бензин и не мога да намеря,а през зимата без отопление е ужас.моля ако някои има инфо да ми пише на Е-мail mary_jane5@abv.bg или във форума.
Коментар
-
miki написа:аз търся в цял Пловдив по магазини и морги термостат за темпра 2.0 бензин и не мога да намеря,а през зимата без отопление е ужас.моля ако някои има инфо да ми пише на Е-мail mary_jane5@abv.bg или във форума.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
эдр
КОлЕГИ ПОмАГАИТЕ ТрЯбва ми предна броня эа мареа с дупки эа халогени энаете ли дали има някаде иэ пловдиви эа какви пари става вапросBMW E39 2.5I
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар