Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся предно стъкло за Fiat brava

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся предно стъкло за Fiat brava

Привет на всички!от доста дълго време си надниквам във вашето сайтче, но не съм посмявала да се регистрирам!е вече съм тук!: :D имам си Фиат Брава много си я обичка!предното си стъкло е пропукано и трябва да го сменя до края на месеца, защото тогава ще слагам и новата винетка! можете ли да ми кажете къде е най-добре да отида и долу горе колко ще ми излезне! Благодаря ви!!

виж в Гоогле за адрес в твоя град на фирма КОБРА или на фирма МУСТАНГ - и двете се занимават с автостъкла.за около 2 часа ще си готова.

Коментар

благодаря ти! ще проверя! :D

Коментар

днес слагах на Бравока в Кобра, около 150 беше цената но сметнаха някаква отстъпка заради застрахователя и платих 135 - тонирано в зелено с ивица в горния край. Отидах в 8 сутринта /тогава отварят/ защото вчера не можах да се класирам, имат наистина много клиенти. А, да допълня, смених го в централния им клон. Първо ходих в този на "Тодор Александров" срещу Арена - Запад, но нещо не ми харесаха условията им за работа и отношението към клиента Забравих, на сайта си имат удобна бланка за попълване при интерес и до час ще ти звъннат да ти кажат какво и на каква цена имат.
        FIAT Bravo JTD 105 GT 05.1999г.

Коментар

stevens написа:
          днес слагах на Бравока в Кобра, около 150 беше цената но сметнаха някаква отстъпка заради застрахователя и платих 135 - тонирано в зелено с ивица в горния край. ....
          моя съвет е да се слага ’бяло’ стъкло.тонираното не е много удобно през тъмната част на денонощието като се кара на фарове.

Коментар

Само вижте, че питането е за София, а колежката е от Варна! Yellow_Flash_Colorz_PDT_23
            SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

оригиналното си беше зеленикаво, както и всички останали /странични и задно/ та затова си взех пак такова @Евита - наистина не погледнах, сори за което, но Кобра имат клон и във Варна
              FIAT Bravo JTD 105 GT 05.1999г.

Коментар

stevens написа:
                оригиналното си беше зеленикаво, както и всички останали /странични и задно/ .......
                Да.но оригиналното стъкло ми го предложиха за 600 лв без монтажа, като и в ЕПЕР цената беше подобна.а това за 150 само на цвят го докарва, но когато е тъмно влошава видимоста.От друга страна мойто ’бяло’ пък го засичам че няма или не му е свестен филтъра против отблясъци - как -при силно слънце гледам през него после гледам същия обект през оригиналното странично и ВЕДНАГА се вижда РАЗЛИКА. Този проблем го коригирам със слънчеви очила с поляризация (Полароид).Но от друга страна влошена видимост при тъмнина освен с ксенон не се сещам как да се коригира

Коментар

ехх значи , няма да е толкова лесно, с много неща трябва да се съобразя, а не ги разбирам! благодаря ви момчета, ще почета още малко и отивам в Кобра!

Коментар

vesy написа:
                    ехх значи , няма да е толкова лесно, с много неща трябва да се съобразя, а не ги разбирам! благодаря ви момчета, ще почета още малко и отивам в Кобра!
                    Имай предвид, че стъклата там са единствено и само турски.Ако искаш оригинално - Ауто Италия или Вантотрейд или който е там, само че и цената ще е друга.Решение е и да се търси по моргите, все пак Преселци не ти е далеч, ако ти се занимава можеш там да потърсиш за оригинално стъкло.
                    N.Y. State of Mind

Коментар

Working...
                    X