Привет на всички!от доста дълго време си надниквам във вашето сайтче, но не съм посмявала да се регистрирам!е вече съм тук!: :D имам си Фиат Брава много си я обичка!предното си стъкло е пропукано и трябва да го сменя до края на месеца, защото тогава ще слагам и новата винетка! можете ли да ми кажете къде е най-добре да отида и долу горе колко ще ми излезне! Благодаря ви!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся предно стъкло за Fiat brava
Collapse
X
-
u_bo
виж в Гоогле за адрес в твоя град на фирма КОБРА или на фирма МУСТАНГ - и двете се занимават с автостъкла.за около 2 часа ще си готова.
-
днес слагах на Бравока в Кобра, около 150 беше цената но сметнаха някаква отстъпка заради застрахователя и платих 135 - тонирано в зелено с ивица в горния край. Отидах в 8 сутринта /тогава отварят/ защото вчера не можах да се класирам, имат наистина много клиенти. А, да допълня, смених го в централния им клон. Първо ходих в този на "Тодор Александров" срещу Арена - Запад, но нещо не ми харесаха условията им за работа и отношението към клиента Забравих, на сайта си имат удобна бланка за попълване при интерес и до час ще ти звъннат да ти кажат какво и на каква цена имат.FIAT Bravo JTD 105 GT 05.1999г.
Коментар
-
u_bo
stevens написа:днес слагах на Бравока в Кобра, около 150 беше цената но сметнаха някаква отстъпка заради застрахователя и платих 135 - тонирано в зелено с ивица в горния край. ....
Коментар
-
u_bo
stevens написа:оригиналното си беше зеленикаво, както и всички останали /странични и задно/ .......
Коментар
-
vesy написа:ехх значи , няма да е толкова лесно, с много неща трябва да се съобразя, а не ги разбирам! благодаря ви момчета, ще почета още малко и отивам в Кобра!N.Y. State of Mind
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар