Директно го казвам без задръжки.Служителите на тази фирма за Авточасти са абсолютни папагали.За пореден път се убеждавам ,че нямат желание за работа,не умеят да работят с каталози и програми за авточасти,имат много надуто отношение спрямо клиента и не му обръщат внимание.Повтарям папагали ако някой не е прочел.Няма да пиша за какво става въпрос защото не заслужават да си губя времето с тях.Само суперлативи към Косер В.Търново и най-вече към служителката в магазина.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Euro07 В.Търново
Collapse
X
-
магазин
Вярно така е но не само там в тази фирма с магазини де И мого се дразнят като ги накараш да търсат нешо а после не го купиш .На един му дадох патрон да търси дали има някаде в склада и той ми загуби една част кадето трябваше да е сложа на новия та трябваше да взимам после от Стамболийски нов комплект .Трябва да си носиш старите части и сам да си гледаш по каталозите. И като ти покажат няколко вида да им кажеш кое точно ти трябва. Сигурно нямат изисквание да е учил такова училише .Понякога като търсиш нещо ти казват че го нама по някога може да има зависи кой магазинер е .
-
Мразя ги вече тия и ненавиждам такива наядени фирмички които си ритат печалбата.А иначе пуснали из Търново да щъкат 3 коли които преполагам разкарват части по сервизите на обаждане.Колите мисля са новата Фиат Панда жълти.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Re: Euro07 В.Търново
Tornado написа:Директно го казвам без задръжки.Служителите на тази фирма за Авточасти са абсолютни папагали.За пореден път се убеждавам ,че нямат желание за работа,не умеят да работят с каталози и програми за авточасти,имат много надуто отношение спрямо клиента и не му обръщат внимание.Повтарям папагали ако някой не е прочел.Няма да пиша за какво става въпрос защото не заслужават да си губя времето с тях.Само суперлативи към Косер В.Търново и най-вече към служителката в магазина.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
Аз пък съм много доволен от Евро07 в Бургас - Комлука. Момчето за една пробка на картер от 1.50лв 20мин рови в каталози. Наистина пробки не се продаваха и в Ал. Ауто питах. Там ми предложиха някакви от 8лв дето нямат нищо общо с моята пробка. Старата я бях срязал и разпробил, че нямаше развиване иначе. Накрая с парченца от резбата пак в Евро07 и взех някаква пробка от Форд Гранада или нещо такова... от 70-теFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
В Пловдив е абсолютно същото положението с Евро07 - Пълна скръб, като отношение към клиентите и някаква заинтересованост. За любезност пък да не говорим! Жалко, че ми е единственият близък магазин за Фиат, където мога да отида като ми е развалена колата. Пазарувам понякога от там "с отвращение"!Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар