Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предполагам нов сервиз в Люлин2?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Предполагам нов сервиз в Люлин2?

Ето какво намерих под чистачките си при пазаруване по Коледа в Практикер - Люлин.
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Това и на мен ми го пускат, пред блока, а съм в Бели Брези.
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Ако сте луди ходете там.
      И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

MartoModev, ако имаш някаква информация за въпросния сервиз - пряка или косвена споделяй.Това, което не ми допадна е: Възстановяване на шарнири, накрайници и рейки... Не мисля, че е редно. Кореспондира със сигурността, а там компромиси не бива да се правят.
        Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

за този сервиз е писано и друг път,няма доволни съфорумци от там,аз съм ходил и не бях очарован не изглеждат много рзбиращи.
          Fiat Croma 2.0 i. Turbo

Коментар

сервиза

Нещо почти няма примери, а пък много го плюете! Кажете какво точно Ви се е случило там?

Коментар

Предполагам само първият линк е достатъчен, вътре има препратки към другите, но за пълнота:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=17279http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopic_1910_0.htmlhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=5487
              Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Техният представител

nnikolay, който ги рекламираше и защитаваше вече се подвизава с нов ник (Николай). Явно след като е видял силния отпор е решил да се скрие под нов ник, за да може да лъже нови хора! На мен ми писа на лично телефон да му звънна да се разберем за моноинжекционна, който търся! След като се обадих и му казах, че проблема е с потенциометъра на дроселната клапа ми каза, че ще сменим само потенциометъра(доколкото съм запознат тази операия не е възможна, сменя се всичко дроселната клапа или направо моноинжекциона) и кога попитах за цената ми обяви 150 лв за потенциометъра (доколкото проверих при италянеца цената на целия моноинжекцион е около 100лв.). Писах му на лично да ми даде повече информация за потенциометъра нов ли е има ли гаранция и т.н. и до там повече отговор нямах!

Коментар

Не разбирам как един мъж може до такава степен да сплетничи. Може би комплексите ви са в повечко. Желая ви успех със смяната на там каквото си искате и се радвам , че сте толкова оправен да си намирате по-добри варианти от предложените ви.Поздрави.

Коментар

Противоречия

Нямам намерение да споря с вас! Прочетох достатъчно за сервиза в Люлин 2 и се надявам на никого да не се случва това, което се е случило на част от колегите при посещение на този сервиз!

Коментар

Николай написа:
                      Не разбирам как един мъж може до такава степен да сплетничи. Може би комплексите ви са в повечко. Желая ви успех със смяната на там каквото си искате и се радвам , че сте толкова оправен да си намирате по-добри варианти от предложените ви.Поздрави.
                      Имайки предвид, че предложените ни от ВАС варианти се заключават в изключително некомпетентни заключения, отвратително отношение и нахалство, граничещо с простотия, не е нужно да е чак толкова оправен човек, за да си намери по-добър вариант.Влизал съм във вашия сервиз, който повече ми прилича на кръчма!Замисли се защо не виждаш в дадените ти линкове нито едно положително мнение за т.нар от вас сервиз, дето имате "специални инструменти"...
                      N.Y. State of Mind

Коментар

Тоя сервиз не е нов.Даже си е доста стар.За ремонтите не знам...преди време помня един комшия беше носил натам нещо за рециклаж и не съм чул да се е оплаквал после.Ама за ремонти...нямам никаква представа колко струват.Аз имам универсален тест за сервиз.Хващаш най-умрялата кочина...нещо Трабант,Москвич...и отиваш за нещо дребно.Отношението и обслужването веднага ще ти покаже колко струва един сервиз.

Коментар

Working...
                        X