Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Hit-ko и сервиза му в Ямбол - не се колебайте!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dimov75 написа:
    crush написа:
    Като взе пакета от еконт имаше ли видими следи от удари по него ? Ако не нямаш основание да искаш да видиш състоянието на продукта вътре, но ако е имало трябваше да го платиш след като видиш и да им кажеш, че отказваш да платиш докато не провериш...
    Пакет-а представляваше една найлонова торбичка с надписи Еконт,така че тя може да придобие най различни форми а вътре да има поражения!Както и обратното-може на торбичката да има поражения,а вътре да няма нищо счупено.След този случай съм решил повече нищо да не плащам докато не го видя-Само това е оправията!Никога не съм вярвал че може да има подобаващо отношение към клиент,ние си взехме нашето-ти се спасявай!
    Welcome to Bulgaria
    N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
      dimov75 написа:
      crush написа:
      Като взе пакета от еконт имаше ли видими следи от удари по него ? Ако не нямаш основание да искаш да видиш състоянието на продукта вътре, но ако е имало трябваше да го платиш след като видиш и да им кажеш, че отказваш да платиш докато не провериш...
      Пакет-а представляваше една найлонова торбичка с надписи Еконт,така че тя може да придобие най различни форми а вътре да има поражения!Както и обратното-може на торбичката да има поражения,а вътре да няма нищо счупено.След този случай съм решил повече нищо да не плащам докато не го видя-Само това е оправията!Никога не съм вярвал че може да има подобаващо отношение към клиент,ние си взехме нашето-ти се спасявай!
      Welcome to Bulgaria
      По скоро:Добре дошли в АХМ+Еконт!

Коментар

и аз имам да похвалям сервиза на Хит-ко в Ямбол понеже имах да сменям съединител комплект и разни работи по колата..обиколих целия пловдив комплект най-евтин 230 лв и за работа най-евтино 120 лв...ходих до Ямбол една сутрин със съединител пред разпад и човекът ме направи за час и половина...старият лагер се махна с шепове понеже се отвори и топчетата паднаха и накрая човекът ми направи отстъпка и на частите и на труда плюс бензина отиване връщане до пловдив ми излезе още по евтино и си направих и разходка...колега това което се случи с еконт не мисля че хит-ко е изцяло виновен пък не мисля че не може да се хване човека и да се разберете с него...така че моят съвет къв колеги алфисти,фиатаджии и прочие предпочетете неговия сервиз и части..просто отношението е на ниво и ще останете супер доволни..даже на мене ми предстои още една разходка дотам за още неща че поради финансова възможност ги пренебрегнах но този път ще ги оправя...чао засега колеги
        фиат браво 1.4 12в
        фиат браво 2009 1.4 турбо...каминг сун!

Коментар

По скоро:Добре дошли в АХМ+Еконт!
          Това е точното определение. И аз имах едно малко препятствие с Христо.Историята протече така.Обаждам се за да питам имат ли амортесьори за колата ми и след като Христо ми каза че имат точно моя модел започнах опд негови инструкции да попълвам в сайта каквото трябва. Пускам аз вид на амортесьора и количество 2.Накрая след като натиснах "поръчай" на количество излиза 1.Христо каза че ще се свържат с мен операторите за да потвърдя покупката.Чакам аз никой не се обажда. Звънкам и питам защо след като поръчах 2 там изписва 1. Оказа се че са имали само 1 на склад при тях Ок съгласих се.Обаче кво се получава. Аз си говорих с Христо за тези неща че искам 2 броя газови , задни и т.н. и се разбираме че ще дойдат след 2 дни при мен понеже ще поръча той от Бургас 1 брой и след това на следващия ден ще ми ги прати на мен.Но какво става с организацията в един момент.Колежката която не ми се обади си е записала 1 брой и ми праща един брой.Аз на следващия ден олучавам 1 брой амортесьор. Плащам си аз разноса и продукта.След това се чуваме с Христо и тогава се разбра за това недоразумение.Човека излезна наистина готин и ми пусна другия пакет за негова сметка или може би за на колежката сметката Та хубавците от Еконт какво направиха.Първия амортесьор дойде и в листа пишеше 2 кг , а втория на следващия ден идва и на него пише 1кг.Разликата е някъде около 1лв и малко но не е там въпроса все пак са едни и същи и двата пакета.На всичкото отгоре доставчика си поиска тия пари за доставката които вече трябва да са платени или тепърва ще се платят от христо както се разбрахме и ако не бях му казал че не са за моя сметка щеше да си прибере парички .Разказах ви това защото досега не бях пазарувал никога в интернет по никакъв повод и веднъж се реших да го направя и се случиха толкова много усложнения на всичкото отгоре и не си получих отстъпката от 10 % за съфорумци .Здраве да е. Като поръчвате от където и да е уточнявайте всичко до последно за да няма изненади после.Поздрави на всички
          Punto 1.4 gt

Коментар

grnka написа:
            ...колега това което се случи с еконт не мисля че хит-ко е изцяло виновен пък не мисля че не може да се хване човека и да се разберете с него...
            Никога не съм твърдял че вината е изцяло негова.А колкото до разбирането малко е съмнително! При обаждането ми вдигна първо мъж на зряла възраст,и след обяснението ми с видимо раздразнен глас ме прехвърли на служителката си.Нейното уверение бе че ще проверят случая и ще се свържат с мен.Казах и че мога да й дам номер на товарителница и всичко необходимо по поръчката,но тя ми отговори че тя ще се оправи и ще се обади! Е,вече сигурно минават 2 месеца и още никой не ме е потърсил!! Няма да ги потърся и аз,не съм за 35лв. но го казвам за да имате едно на ум! Главния виновен съм си аз,защото се доверих сляпо и съответно си изпатих.Съвета ми е:ПЪРВО ГЛЕДАЙТЕ,после плащайте! А що се отнася до отсъпките за съфорумци,аз не съм видял такава-НИКОГА!!!

Коментар

dimov75 - А що се отнася до отсъпките за съфорумци,аз не съм видял такава-НИКОГА!!!В сряда бях там за първи път, в този сервиз.Имахме уговорка за смяна на инжектор, но в последствие се появиха и други повреди.За един следобед ми смениха също ремък и ролки на Брава 1,6 16V , и изпускателни колектори , което си е много работа.Това което мога да кажа е че - са много коректни , цените са ниски , ПОЛЗВАХ ОТСТЪПКА ОТ 10 % и то без да си я прося .Благодарен съм им много и бих препоръчал на всеки да ползва услугите които предлагат.
              Fiat Brava SX 1.6 16V 103 h.p.

Коментар

и аз имам да казвам за бай христо суперлативи..също така не мога да разбера защо не се прави тема "съвестни сервизи и магазини за авточасти" и да се пишат впечатления...не знам дали ви казах когато ходих там за смяна съединител и други джунждурии второстепенни и когато ми направи сметката накрая разбрах че ако бях прибавил и разходите бензин пак ми излезе евтино цялата занимавка...с христо се видяхме след една седмица за смяна водна помпа,термостат,резонаторно гърне..бях се разбрал с човека за 10:30 ...ама предишната вечер ми се обажда един колега че имал да пише епикризи за изписване и айде аз в 6 сутринта в болницата...след като приключих в 9 докато се добера до ямбол стана 11:30 и момчетата ме чакаха още...сменяме термостата който почнал да сдава багажа (за 130.000 км много добър излезе Вернет за който не знае) после като махнахме капачката на ангренажния едното момче ми вика " знаете ли че ремъка е с един зъб предварение ?" аз така и ми вика, сигурно не вървеше както трябва и харчеше както не трябва...отвориха капачето отгоре сложиха една джаджа и готово...смяна антифриз и т.н. и сметката смешна според мене...там успях да се запозная с АВЕО баш модератора и още един но не можах да разбера ника му ,карай...мисълта не целия този разказ е че за въпросния господин си имам сляпо доверие щом става въпрос за италиански автомобили..просто най-важното качество на един сервиз според мене е да ти вдъхват доверие...все едно да дойде някой от вас на преглед при мене и да ми е през оная работа..още един път евала за христо и сервиза му
                фиат браво 1.4 12в
                фиат браво 2009 1.4 турбо...каминг сун!

Коментар

При hit-ko за две три седмици прекарахме всички варианти - тампони по куриер, уговорки по телефона за общ преглед и диагностика, смяна на съединител...Какво да кажа - струва си пътя до Ямбол. А за Еконт - като видите базата им в Пловдив ще разберете, че могат да счупят и едно парче желязо. А как ли ги мятат по багажници и бусове.
                  PUNTO 1,2 8V 2001

Коментар

Моето мнение за Христо... Пазарувал съм от него части от 10 до 400лв. Доста пъти съм го тормозил по телефона с въпроси за решаване на непредвидени ситуации с някой двигател. Всичко, пратено чрез въпросната куриерска фирма е пристигало в идеално състояние. Всичко, поръчано от мен и било точно това, което съм искал.Винаги съм се допитвал до него, част на коя фирма е по-добре да предпочета. До сега не съм съжалил, че съм го послушал.Цените винаги са били по-ниски, в сравнение с местните магазини.За учтивост и любезно отношение просто няма да говоря. Той може да е пример за всички търговци и т.нар. майстори.Благодарение на помощта му, извършихме тежък и неприятен ремонт, който бе отказан от всички сервизи на територията на градът ми.Продължавам да считам, че Христо е точно човекът, който наистина знае какво прави.Колкото до възможност за грешки, ами всеки греши. И не забравяйте, че "Еконт" не са негова собственост. Наскоро поръчах от съфорумник кора, която пристигна с леко отчупване в единия край. Счупеното си личеше, че е съвсем скорошно. Какво да направя - да упрекна колегата ли? След като искаме да получим 100% здрава стока, тогава предварително трябва да се разберем с продавача, същата да бъде пратена със застраховка (не знам дали това е точния термин), но цената на услугата, естествено се увеличава.Та, такива ми ти работи за hit-ko и Еконт
                    Fiat Marea 1.8i 16V
                    Fiat Tipo 1.4i 8V
                    Fiat Punto 1.6i 8V
                    www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

doofiat написа:
                      За Христо мога да кажа само и единствено суперлативи. В който и момент да съм го потърсил ми е откликвал, без значение, дали в работно време или не. Сервизът е перфектен, а магазина винаги има избор.Отлично и бързо се осъществяват покупки на части от разстояние - няма значение в кой град си. Цените са без конкуренция.
                      Абсолютно съм съгласен с doofiat -Сервиза е без конкуренция като качество и коректност. За цени мога смело да напиша че ми е по-евтино дори и за най-малък ремонт да пътувам от Варна където живея до Ямбол отколкото да платя само резервните части във Варна :D Като пример ще посоча миналата година бях за смяна на съединител- във Варна съединител за моето Punto 1.9Д 2002г. цена под 500 лв. не можах да намеря за ремонт ми искаха о6те около 200лв. а и трябваше да чакам две седмици да доставят съединителя (от Auto-italia Варна). След дълго четене във форума прочетох за сервиза на hit-ko в Ямбол.Звъннах и веднага си запазих час за след 2 дни. Смениха съединителя за 3 часа . Поставиха оригинален съединител за първично вграждане на FIAT който впоследствие се оказа перфектен (ве4е 6 месеца) .Цената на съединителя и ремонта ми излезе 380лв. като Христо ми направи и отстъпка от 10% на съединителя само защото съм от форума която пък ми покри харчовете за гориво:D Така вече не се колебая и за профилактики и всякакви ремонти само звънвам за да си запазя час и газ до Ямбол :D
                      Fiat Punto MK2 1.9d

Коментар

Working...
                      X