Досега не бях чул и прочел лоша дума за въпросния сервиз и реших да сменям съединител там. Случи се нещо, което мислех че в България вече е химера - всичко протече така, както беше планирано и договорено, без непредвидени уговорки, спънки и изнудвания. Просто не вярвах, че все още има хора, които си държат на думата и на името. Уговорката беше направена преди 2 месеца (!) с няколко лични съобщения в този форум, и бе спазена безусловно. Приятно се изненадах от добрата организация, качествената работа и чудесното отношение към клиента. Въпреки че Христо беше в чужбина, беше се постарал да остави инструкции на служителите си, за да мине всичко гладко и без затруднения. Със свито сърце паркирах в 8:30 пред сервиза, но бях посрещнат от усмихнати хора, които ми казаха "Очакваме ви" и ме увериха че всичко ще е наред и до вечерта колата ще е готова. И не ме разочароваха. Христо освен добър механик очевидно е и отличен мениджър, който явно е прозрял, че пътя към успеха е желязната организация и отношението към клиента и според моите скромни наблюдения върху сервиза му и начина на работа - справя се отлично. Жалко че нямах възможността да се видя лично с този човек. Благодаря на момчетата, които се "бориха" цял ден с колата ми, и ми я върнаха все така усмихнати, благодаря и на Христо за чудесната организация на цялото събитие. Желая успехи, и дано стават все повече сервизите като този.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Hit-ko и сервиза му в Ямбол - не се колебайте!
Collapse
X
-
Re: Hit-ko и сервиза му в Ямбол - не се колебайте!
venioid написа:Досега не бях чул и прочел лоша дума за въпросния сервиз и реших да сменям съединител там. Случи се нещо, което мислех че в България вече е химера - всичко протече така, както беше планирано и договорено, без непредвидени уговорки, спънки и изнудвания. Просто не вярвах, че все още има хора, които си държат на думата и на името. Уговорката беше направена преди 2 месеца (!) с няколко лични съобщения в този форум, и бе спазена безусловно. Приятно се изненадах от добрата организация, качествената работа и чудесното отношение към клиента. Въпреки че Христо беше в чужбина, беше се постарал да остави инструкции на служителите си, за да мине всичко гладко и без затруднения. Със свито сърце паркирах в 8:30 пред сервиза, но бях посрещнат от усмихнати хора, които ми казаха "Очакваме ви" и ме увериха че всичко ще е наред и до вечерта колата ще е готова. И не ме разочароваха. Христо освен добър механик очевидно е и отличен мениджър, който явно е прозрял, че пътя към успеха е желязната организация и отношението към клиента и според моите скромни наблюдения върху сервиза му и начина на работа - справя се отлично. Жалко че нямах възможността да се видя лично с този човек. Благодаря на момчетата, които се "бориха" цял ден с колата ми, и ми я върнаха все така усмихнати, благодаря и на Христо за чудесната организация на цялото събитие. Желая успехи, и дано стават все повече сервизите като този.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
-
За Христо мога да кажа само и единствено суперлативи. В който и момент да съм го потърсил ми е откликвал, без значение, дали в работно време или не. Сервизът е перфектен, а магазина винаги има избор.Отлично и бързо се осъществяват покупки на части от разстояние - няма значение в кой град си. Цените са без конкуренция.
Коментар
-
doofiat написа:За Христо мога да кажа само и единствено суперлативи. В който и момент да съм го потърсил ми е откликвал, без значение, дали в работно време или не. Сервизът е перфектен, а магазина винаги има избор.Отлично и бързо се осъществяват покупки на части от разстояние - няма значение в кой град си. Цените са без конкуренция.
Коментар
-
Kiko67 написа:doofiat написа:За Христо мога да кажа само и единствено суперлативи. В който и момент да съм го потърсил ми е откликвал, без значение, дали в работно време или не. Сервизът е перфектен, а магазина винаги има избор.Отлично и бързо се осъществяват покупки на части от разстояние - няма значение в кой град си. Цените са без конкуренция.
Коментар
-
Наистина - не се колебайте. Отидох и ми смениха съединителя. Няколко неща ми направиха впечатление - спрях пред сервиза и казах "За смяна на съедините". Отговорът беше " Чакаме те" Сервизът е чист и подреден, момчетата сръчни и любезни, също както и Христо.С две думи - страшно съм доволен.Благодарности!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
doofiat написа:Kiko67 написа:doofiat написа:За Христо мога да кажа само и единствено суперлативи. В който и момент да съм го потърсил ми е откликвал, без значение, дали в работно време или не. Сервизът е перфектен, а магазина винаги има избор.Отлично и бързо се осъществяват покупки на части от разстояние - няма значение в кой град си. Цените са без конкуренция.
Коментар
-
Като взе пакета от еконт имаше ли видими следи от удари по него ? Ако не нямаш основание да искаш да видиш състоянието на продукта вътре, но ако е имало трябваше да го платиш след като видиш и да им кажеш, че отказваш да платиш докато не провериш...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
karal fiat написа:Lane Staley написа:Няколко неща ми направиха впечатление - спрях пред сервиза и казах "За смяна на ............". Отговорът беше " Чакаме те" Сервизът е чист и подреден, момчетата сръчни и любезни, също както и Христо.С две думи - страшно съм доволен.Благодарности!Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
crush написа:Като взе пакета от еконт имаше ли видими следи от удари по него ? Ако не нямаш основание да искаш да видиш състоянието на продукта вътре, но ако е имало трябваше да го платиш след като видиш и да им кажеш, че отказваш да платиш докато не провериш...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар