qvkata-dcs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сервиз ?
Collapse
X
-
Извинявам се че чак сега мога да пиша НО .. HomeLan sux ! Ето адресчето и телефони за връзкаКв."Хаджи Димитър" Ул."Васил Кънчев" N40 Тел.490 12 65 GSM:0878 110 239 На вивателци честито :DGSM 2 : 0878 87 20 91Дано помагам"ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
"What do you do to help save the world?"
Коментар
-
Disturbed написа:qvkata-dcs написа:Сервиза се намира в Хаджи Димитър взеха 390лв за смяната на : ангренажен ремък и двете му ролки,ремък на алтернатор и климатик, смяна на въздушен , маслен и филтър на климатика/забравих как се казваше/ ,горивен филтър колата няма и не е сменян :P ,сменено масло със Selena Gold /смяна най късно след 15 000 km/ ,добре са я пипнали за сега хорицата и за сега съм много доволен ! ..250-260 лева са били консумативите .. нз колко е истина това .. Дано помагам на някой .."ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
Коментар
-
Днес ходих във въпросния сервиз(Х.Димитър).Няма да влизам в подробности но ми искат 240+ лева за смяната на някои неща. Е утре в друг сервиз ще ми ги сменят за 120 лв. Съвет - преди да ходите там, питайте първо на друго място за цени.(Същото важи и за цените на частите им. +9 лв. е разликата в цената на термостат Вернет от тях и Евро 07).Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.
Коментар
-
Brevetti е напълно прав ,преди да си заведете колицата кадето и да било първо разпитайте на няколко места /както направих и аз / Дал съм 3 GSMa .. Ако искате и да ви я оправят за безпари може да я заведете при "Бай Данчо" има "гараж" до моят блок за 20 лева и ABS ще ви сложи .. :DДерзайте"ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
Коментар
-
Така е :D .Само,че там където ще ходя утре "гаража" им е три пъти по- голям от въпросния "сервиз".А колко разбират ще споделя след като видя какво и как са свършили.А и мисля,че майстор който разбира поне малко от коли не би трябвало да мисли 10 мин колко пари да ми вземе.И на края да ми изръси 240лв но ако се закучи може и 270+.Става въпрос за смяна на 4-те амортисьора,двата носача с биалетките,термостат и тампоните на стабилизиращата щанга.Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.
Коментар
-
Brevetti написа:Така е :D .Само,че там където ще ходя утре "гаража" им е три пъти по- голям от въпросния "сервиз".А колко разбират ще споделя след като видя какво и как са свършили.А и мисля,че майстор който разбира поне малко от коли не би трябвало да мисли 10 мин колко пари да ми вземе.И на края да ми изръси 240лв но ако се закучи може и 270+.Става въпрос за смяна на 4-те амортисьора,двата носача с биалетките,термостат и тампоните на стабилизиращата щанга."ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
Коментар
-
Преди 3-4 дена думна преден десен амортисьор /дали така се пише не знам :D / момчетата го смениха за 187 лв., като 137 лв. струваха 2 предни амортисьора и 50 лв. труд за около 2 часа .. пиша ви тези неща за да се информирате относно цени и работа засега този сервиз за мен е много добър и даже да е по-скъпо, ако правят добре момчетата нещата /за сега добре се справят/ ще си оставям колицата все там .."ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар