Колеги,някой да знае сервииз в Лозенец където да си сменя агренажния ремък и ролките. Вече втори месец не смогвам. Днес се бях разбрал с едно момче, а той взе та се разболя. Колко ще струва, колата е марея 2.4 JTD, 130.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сервиз ?
Collapse
X
-
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
FIRE 8V написа:Мойта кола се ремонтира в този сервиз от ~ 5 години."ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
"What do you do to help save the world?"
Коментар
-
qvkata-dcs написа:Ако можеш кажи ми дали в този сервиз правят диагностики и "облужване", че красавицата се нуждае от ремък ролки филтри масла и.т.н. .. не е оторизиран на Fiat, ама щом си доволен ..Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
милушев 79 написа:здравейте колеги аз съм от варна имам запитвание купих си на скоро фият браво 1.6 16V 97год.смятам да сменям ангренажен ремък и ролки интересува ме цена на труд и части предварително ви благодаряLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Сервиза се намира в Хаджи Димитър взеха 390лв за смяната на : ангренажен ремък и двете му ролки,ремък на алтернатор и климатик, смяна на въздушен , маслен и филтър на климатика/забравих как се казваше/ ,горивен филтър колата няма и не е сменян :P ,сменено масло със Selena Gold /смяна най късно след 15 000 km/ ,добре са я пипнали за сега хорицата и за сега съм много доволен ! ..250-260 лева са били консумативите .. нз колко е истина това .. Дано помагам на някой .."ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
"What do you do to help save the world?"
Коментар
-
Къде е този сервиз в Хаджи Димитър? Някакъв телефон можеш ли да оставиш ?||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар