здравейте,купих си горивен ф-р и ми го смениха в един сервиз на ъгъла на а. стамболийски и к. величков (до сградата на Нипроруда) и оттогава на бензин я няма никаква - като засиля на газ и мина на бензин, колкото повече натискам педала на газта, толкова повече спира колата. в началото си мислех, че трябва така да покарам малко"да я продухам", но няма никакво подобрение. На "майстора" му казах, че нещо не е наред след смяната, а той ми се прави на разбирач, че не можело да бъде от смяната на ф-ра и т.н. На всичкото отгоре след като отидохза рекламация тази сутрин, шефа на сервиза ми каза да изчакам да дойдат "майсторите", чаках повече от половин час и после ми казаха да отида друг път, че в момента нямали свободно място вътре в сервиза....Аз все си мисля, че или е обърнал ф-ра наобратно, или е прищипал горивопроводите някак си...Дайте ми някакъв съвет, pls!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем след смяна на горивен филтър на типо 1.4i.e
Collapse
X
-
Re: проблем след смяна на горивен филтър на типо 1.4i.e
pipenchev написа:здравейте,купих си горивен ф-р и ми го смениха в един сервиз на ъгъла на а. стамболийски и к. величков (до сградата на Нипроруда) и оттогава на бензин я няма никаква - като засиля на газ и мина на бензин, колкото повече натискам педала на газта, толкова повече спира колата. в началото си мислех, че трябва така да покарам малко"да я продухам", но няма никакво подобрение. На "майстора" му казах, че нещо не е наред след смяната, а той ми се прави на разбирач, че не можело да бъде от смяната на ф-ра и т.н. На всичкото отгоре след като отидохза рекламация тази сутрин, шефа на сервиза ми каза да изчакам да дойдат "майсторите", чаках повече от половин час и после ми казаха да отида друг път, че в момента нямали свободно място вътре в сервиза....Аз все си мисля, че или е обърнал ф-ра наобратно, или е прищипал горивопроводите някак си...Дайте ми някакъв съвет, pls!TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
mariobg
Реклама
Collapse
Коментар