Днес бях за почти пълно обслужване на брава-та в сервиза на hit-ko в Ямбол. Мога само да изразя голямата си благодарност към него и момчетата, които ремонтираха колата. Смениха доста работи - комплект съединител, ангренажен ремък с ролка, пистов ремък с ролка, термостат, свещи, масло на скоростната кутия, антифриз и др. дребни работи. Смяната на всички тези работи трая около 4 часа. Просто момчетата са като роботи, работят супер бързо все едно те са я сглобявали колата hit-ko ми направи и отстъпка 10%, както от цената на частите, така и от труда. Също така ролката на ремъка ми я хвана на по ниска цена. Абе просто супер коректни от всякъде! Най-добрата част обаче беше като се качих в колата. Не можах да я позная, съединителя мек като памук, скоростите влизат супер леко, изчезнаха всякакви вибрации по купето и волана каквито имах преди, а като излезнах на магистралата - стрелката за градусите цепи 90 и не играе. През целия път нямаше изобщо колебания, стана като сауна в колата от жега Ако се наложи пак някаква смяна или ремонт не бих се поколебал изобщо да посетя пак неговия сервиз и да бия път от София до Ямбол. Заслужава си от всякъде!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Огромни благодарности на hit-ko и хората от неговия сервиз
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар