Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Огромни благодарности на hit-ko и хората от неговия сервиз

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Огромни благодарности на hit-ko и хората от неговия сервиз

Днес бях за почти пълно обслужване на брава-та в сервиза на hit-ko в Ямбол. Мога само да изразя голямата си благодарност към него и момчетата, които ремонтираха колата. Смениха доста работи - комплект съединител, ангренажен ремък с ролка, пистов ремък с ролка, термостат, свещи, масло на скоростната кутия, антифриз и др. дребни работи. Смяната на всички тези работи трая около 4 часа. Просто момчетата са като роботи, работят супер бързо все едно те са я сглобявали колата hit-ko ми направи и отстъпка 10%, както от цената на частите, така и от труда. Също така ролката на ремъка ми я хвана на по ниска цена. Абе просто супер коректни от всякъде! Най-добрата част обаче беше като се качих в колата. Не можах да я позная, съединителя мек като памук, скоростите влизат супер леко, изчезнаха всякакви вибрации по купето и волана каквито имах преди, а като излезнах на магистралата - стрелката за градусите цепи 90 и не играе. През целия път нямаше изобщо колебания, стана като сауна в колата от жега Ако се наложи пак някаква смяна или ремонт не бих се поколебал изобщо да посетя пак неговия сервиз и да бия път от София до Ямбол. Заслужава си от всякъде!
    Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Присъединявам се към мнението на колегата.Аз бях предната седмица командировка в Ямбол и се възползвах от случая да посетя сервиза.Запазих ден още от София и в рамките на 5 часа колата беше отремонтирана перфектно. Жалко че в София няма такъв сервиз,но ходенето си заслужаваше 100 процента.

Коментар

е аз от кога говоря ,че 340 км .са нищо в сравнение с това което получавате на Христо в сервиза !!Професионализъм и коректност от всякъде !
      фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
        е аз от кога говоря ,че 340 км .са нищо в сравнение с това което получавате на Христо в сервиза !!Професионализъм и коректност от всякъде !
        Определено!
        Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Най-добрите!

Подкрепям изцяло горните мнения вече и от личен опит! Професионализъм и бързина на добра цена, не съжалявам нито за лев от бензина до Ямбол - не се и замисляйте! Христо, идвайте в София, че да не идваме ние :D Поздрави: Жоро
          Stilo 1.8 16V

Коментар

няма какво да се заблуждаваме ако Hit-ko направи сервиз в София ,няма да е същото !!!То си е до хора манталитет възпитание и куп други неща и фактори !!!тия 340 км. в посока ще са ни наказанието ,че живееме в Столицата
            фиатче Браво 2.0

Коментар

И аз като ходих лятото при него го подпитах за сервиз в Бургас, но не ми се видя много обнадежден... Но на метан до Ямбол ми е 3лв все пак
              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Колеги, благодаря за информацията. Задължително ще отида в сервиза при първа възможност. Освен това съм и от Ямбол, макар, че живея трайно в София
                Fiat Marea TD100, 1.9, 1997, седан

Коментар

Working...
                X