Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ВИП Сервиз - Младост 1. Хора не ходете там

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ВИП Сервиз - Младост 1. Хора не ходете там

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=20793сагата продължава - епизод 3 идвам от т.нар. сервиз в младост1 - VIP Service. Хора не ходете там!!! Аз ужким отивам с връзки и познат... хе хе хе - тия хора нямат скрупули - нямаш ли някой майстор твой човек дори и човек с висока длъжност да познаваш - пак не предеш. та значи отивам да си взема колата - била готова ми твърди неква патка и аз чинно си се разплащам - 108 лв. за ремонта - добър е господ си казвам аз и ги прежалвам в името на безпроблемното шофиране. сменили наште любимци две цилиндърчета задни по 20 лв. и другото труд и ддс. както и да е - паля колата и решавам да тръгвам, но какво усеща чувствителното ми краче - педала пак потъва навътре... напомпвам няколко пъти и пак същото усещане. отивам при "майстора" най-велик и оня има наглостта да ми каже че при т.дизелите било така и след като му казвам че преди не е било така и че педала пак хлътва навътре той ме пита съвсем сериозно - е ти колко време си държиш крака на педала - постоянно ли? идваше ми да го обеся - но единствената мисъл че мога да навредя на познатия там ме възпря.. и така аман от майстори ... хора кажете някой читав сервиз - поне да свършат работа като така и така ще ми дерат кожата
    FIAT MAREA 1.9 TD100 ELX

Явно си от Младост, ако искаш виж сервиза на Темпо - аз ходя там и съм доволен.
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

единствения качествен сервиз е да си я правиш САМвсе пак най-малкото зло за мен е ем комплект на околовръстното, но много колеги и него ругаят. добре, че рядко стъпвам в сервизи
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Какви са тея цилиндърчета по 20лв, а мойто го взех за 10.50лв и си го смених сам. Малко мъка е с тея челюсти на барабаните, ама наистина доста са те натоварили в тоя сервиз.
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Lane Staley написа:
          да това е идея - 10ха някакви отзиви от D&N сервизите?!? има такъв в Младост 2 и си мисля да го пробвам него ама и там май са понадути цените: http://www.dn-bg.com/mladost_service.aspx
          FIAT MAREA 1.9 TD100 ELX

Коментар

tesiv написа:
            Lane Staley написа:
            да това е идея - 10ха някакви отзиви от D&N сервизите?!? има такъв в Младост 2 и си мисля да го пробвам него ама и там май са понадути цените: http://www.dn-bg.com/mladost_service.aspx
            Сега бях при тях - купувах едни неща за монтажниците ни. Както и да е. Питах ги за части за Фичо, нямат, но ще проверят. Любезни са по принцип. Били специализирани повече в немските автомобили. Това сигурно се отнася и за майсторите в сервиза им.
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

tesiv написа:
              Lane Staley написа:
              Ей тука с колегата masterkar сме го изкоментирали. Май е въпрос на шанс...
              Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

vesko написа:
                Ей тука с колегата masterkar сме го изкоментирали. Май е въпрос на шанс...
                Мдааа, страхотен коментар се е получил - за малко да се "хванем за гушите" !Но колегата danzkix не е дал никакъв отзив?!
                danzkix написа:
                Тъкмо преди малко разгледах саита на D&N сервиз и се навих да си закарам колата там(преди това бях прочел твоите постове за него ) та тъкмо ми е близо а пък щом и ти си доволен,а и гаранция давали :D благодаря ти много за съвета,надавам се да остана и доволен
                И ако колегата tesiv беше прочел по-рано мнението на Здравко там ...
                zgabrovski написа:
                Бягай много на далече от VIP в Младост. Аз съм "горял" там.
                BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                Среден разход на газ

Коментар

masterkar написа:
                  И ако колегата tesiv беше прочел по-рано мнението на Здравко там ...
                  zgabrovski написа:
                  Бягай много на далече от VIP в Младост. Аз съм "горял" там.
                  принципно гледам да се информирам преди да предприема някаква стъпка за каквото и да било, а пък да не говориме за сервиз на колата, но за съжаление не мога да "огрея навсякъде"... а и ако си прочел внимателно цялата сага с тоя сервиз отначало ще разбереш за избора ми
                  FIAT MAREA 1.9 TD100 ELX

Коментар

Working...
                  X