ПРОДАВАМ ГУМИ за леки автомобили, лекотоварни автомобили, товарни автомобили, автобуси, високопроходими автомобили, земеделска техника, индустриална техника, специализирана техника.Нови и регенерат. 24 месеца гаранция. Голям избор от марки и модели - MICHELIN, CONTINENTAL, KORMORAN, BARUM, EUROTEC, SPORTIVA, KLEBER, SEMPERIT, BFGOODRICH, GENERAL TIRE, KRAIBURG.10-15% отстъпки за членове на "Клуб ФИАТ България".Сериозни отстъпки за количества.За контакти: 0888 807 444 - Кирил (друг Кирил - не съм аз) Уважаеми колеги, моля, от днес 20 Март 2008г., запитвания относно налични размери и цени на гуми да се правят САМО на посочения в обявата телефон!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОДАВАМ ГУМИ!!! НОВИ И РЕГЕНЕРАТ!!! ОТСТЪПКИ!!!
Collapse
X
-
Къде може да те открие човек, трябва да "преобувам" доблото...Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
цена за гуми 155/70 13-ki?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Интересува ме 195/65/R14 какво може да се измисли ( не искам регенерат, а нови ). И не се срамувай ти - вземи се появи в темата си...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Тук съм Утре получаваш оферта на ЛС Колегите Инфинеон и Халфата моля да ме извинят за това, че не отговорих на запитването им, но от единия размер нямаше нищо налично много дълго време и после доставиха само скъпи гуми "Мишелин" и "Континентал", а от другия размер, цената дори на евтините гуми беше неприемлива
Коментар
-
Чакам...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Re: ПРОДАВАМ ГУМИ!!! НОВИ И РЕГЕНЕРАТ!!! ОТСТЪПКИ!!!
Kuku написа:ПРОДАВАМ ГУМИ за леки автомобили, лекотоварни автомобили, товарни автомобили, автобуси, високопроходими автомобили, земеделска техника, индустриална техника, специализирана техника.Нови и регенерат. 24 месеца гаранция. Голям избор от марки и модели - MICHELIN, CONTINENTAL, KORMORAN, BARUM, EUROTEC, SPORTIVA, KLEBER, SEMPERIT, BFGOODRICH, GENERAL TIRE, KRAIBURG.10-15% отстъпки за членове на "Клуб ФИАТ България".Сериозни отстъпки за количества.За контакти: 0888 807 444 - Кирил (друг Кирил - не съм аз) Уважаеми колеги, моля, от днес 20 Март 2008г., запитвания относно налични размери и цени на гуми да се правят САМО на посочения в обявата телефон!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар