Да споделя с Вас.След ремонт на двигателя-издухала гарнитура, шлайфане на глава и т.н. ми светна символ инжекцион-в Дупница на компютърната диагностика казаха фазов датчик,майстора извършил ремонта казва не може да е от зацепването-било по белези.Но лампата си свети,колата прекъсва както на бензин така и на газ. Накрая се реших - Вантотрейд. Взеха я и след диагностика се обадиха че фазовия датчик е счупен-нов за 150 лв, презацепване на ангр.ремък-128 лв-щото майстора при нас си е оставил ръцете-диагностика 30 лв. Във Вантотрейд ми казаха, че явно не е използван специалния инструмент и затова се налага.Излязох от сервиза-6 месеца гаранция за датчика и за труда.Според мен скъпо, но надявам се надежно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сервиз Вантотрейд
Collapse
X
-
Re: сервиз Вантотрейд
eman написа:Да споделя с Вас.След ремонт на двигателя-издухала гарнитура, шлайфане на глава и т.н. ми светна символ инжекцион-в Дупница на компютърната диагностика казаха фазов датчик,майстора извършил ремонта казва не може да е от зацепването-било по белези.Но лампата си свети,колата прекъсва както на бензин така и на газ.Накрая се реших-Вантотрейд. Взеха я и след диагностика се обадиха че фазовия датчик е счупен-нов за 150 лв, презацепване на ангр.ремък-128 лв-щото майстора при нас си е оставил ръцете-диагностика 30 лв.Във Вантотрейд ми казаха че явно не е използван специалния инструмент и затова се налага.Излязох от сервиза-6 месеца гаранция за датчика и за труда.Според мен скъпо но надявам се надежно.
Коментар
-
spark написа:Още майстора като ти е казал, че ще ти зацепи ангренажния ремък на двувалката по белези е трябвало да си кажеш "това не е моя майстор"
Коментар
-
deadairplane
-
Stilo написа:spark написа:Още майстора като ти е казал, че ще ти зацепи ангренажния ремък на двувалката по белези е трябвало да си кажеш "това не е моя майстор"
Коментар
-
deadairplane написа:Не се обиждай ама от колко години с това се занимаваш? А "майстора" гоуфаджия дето сега вижда фиат за първи път? Нормално е да им нямаш вяра на тия дето без специалния инструмент ще направят нещо. При положение че толкова мошеници се правят на "майстори" е нормално да не им вярваш пък ако ще и да е станало чудо и да си попаднал на свестен. Не че е невъзможно без инструмента просто е трудно и никой които с това си изкарва хляба няма да му се свиди да си го вземе. Колега @eman кажи кой е тоя "майстор" да се пазим от него.
Коментар
-
Мамка му ... толкова ли е сложна смяната на тези двувалки, чичо ми си поддържа сам колата откакто кара сигурно, има гараж, канал ала бала. Ако му извадя схемата на белезите от Ауто Дата и купа ремък и ролки ще рискувам ли много ако ми ги смени той ? Става въпрос за Темпра 2.0 и.е. 8 клапана.
Коментар
-
Disturbed написа:Мамка му ... толкова ли е сложна смяната на тези двувалки, чичо ми си поддържа сам колата откакто кара сигурно, има гараж, канал ала бала. Ако му извадя схемата на белезите от Ауто Дата и купа ремък и ролки ще рискувам ли много ако ми ги смени той ? Става въпрос за Темпра 2.0 и.е. 8 клапана.
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар