Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Авточасти от Христо (hit-ko)
Collapse
X
-
mariobgЕтикети: –
-
Митко ми е направил голяма реклама и има няколко бири, но само ако се сьберем на Италфест 2005!А иначе, асортимента за Фиат , Ланчия и Алфа е огромен, всичко е на елитни италиански фабрики и на подходящи цени за потребители на форума!Телефона, ако някой се интересува е: 046/66 33 00 - Автокомплекс Фиат - авточасти, сервиз и техническа консултация.
Коментар
-
за цени!!!
hit-ko написа:Митко ми е направил голяма реклама и има няколко бири, но само ако се сьберем на Италфест 2005!А иначе, асортимента за Фиат , Ланчия и Алфа е огромен, всичко е на елитни италиански фабрики и на подходящи цени за потребители на форума!Телефона, ако някой се интересува е: 046/66 33 00 - Автокомплекс Фиат - авточасти, сервиз и техническа консултация.-------------------------------
0898506763
Коментар
-
mariobg
-
bubachko
Още едни огромни благодарности)))))
Още едно голямо благодаря към hit-ko, железен е човека :D :D :D . Вече знам от каде да се пазарува))))
Коментар
-
Мога само да кажа, че Ямболии са истински щастливци заради присъствието на hit-ko. За един ден графика беше разчистен за да бъда обслужен. Беше ми обърнато изключително внимание, каквото досега в автосервиз не бях срещал. Действа се професионално и доста бързо. Държа да подчертая, че бързината не е за сметка на качеството, а за сметка на размотавания, почивка за цигара и "15 минути търсене на 17-ка лула, дето Гошо я беше взел". Всеки знае какво прави и какво ще е следващото нещо, което ще направи. Разбира се всичко е под вещото ръководство на hit-ko. Няма да се впускам в повече детайли, мога да кажа само: Иначе да се похваля и аз: От макферсоните останаха само пружините, освен това бяха сменени няколко тампона, дискове и накладки. Колата е съвсем различна сега. И да не забравя това, което ми развали мнението за един иначе много популярен и скъп сервиз:http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=3986П.С. Диагностиката и смяната на инжектора ми бяха направени напълно безплатно, а от цената на частите имаше отстъпка. На изпроводяк получих и оригинален FIAT календар и стикер на КФБ. Тук спирам, остана само да пожелая на hit-ko много успехи, а те съм сигурен, че ще дойдат с този начин на работа.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар