Колеги извинявам се че не погледнах в търсачката понеже темата 100% я има, но нямам никакво свободно време напоследък, ако толкова пречи изтрийте я. Та към въпроса- къде да отида да ми сменят ангренажа, и колко би струвало ? Къде сте ходили и сте доволни и тн. става въпрос за Фиат Мареа 2000г. 1.6, 16В. Искам да сменят и ролките, частите по възможност да са от тях понеже няма как да отида и да си купя.Много ще съм ви благодарен за мненията!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сервиз за смяна на ангренажен ремък?
Collapse
X
-
Marea Bipower написа:Ремъкът е сменен във Вантотрейд за 340лв. направиха и диагностика на двигателя за 20лв. Проблеми не съм имал никакви, дадоха ми 6 месеца гаранция, ремъкът е марка Дайко ролките не знам какви са.Процедурата отне почти цял работен ден, но да се надяваме, че си заслужава.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Marea Bipower написа:Ремъкът е сменен във Вантотрейд за 340лв. направиха и диагностика на двигателя за 20лв. Проблеми не съм имал никакви, дадоха ми 6 месеца гаранция, ремъкът е марка Дайко ролките не знам какви са.Процедурата отне почти цял работен ден, но да се надяваме, че си заслужава.
Коментар
-
nasty написа:цял ден....тва е 2 часа работа....с приказки и кафенце - мареа тд100....250лв консумативи и 50 май беше работата - 300 кръглоВсяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
HCO написа:nasty написа:цял ден....тва е 2 часа работа....с приказки и кафенце - мареа тд100....250лв консумативи и 50 май беше работата - 300 кръгло
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар