Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сервиз за смяна на ангренажен ремък?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сервиз за смяна на ангренажен ремък?

Колеги извинявам се че не погледнах в търсачката понеже темата 100% я има, но нямам никакво свободно време напоследък, ако толкова пречи изтрийте я. Та към въпроса- къде да отида да ми сменят ангренажа, и колко би струвало ? Къде сте ходили и сте доволни и тн. става въпрос за Фиат Мареа 2000г. 1.6, 16В. Искам да сменят и ролките, частите по възможност да са от тях понеже няма как да отида и да си купя.Много ще съм ви благодарен за мненията!

Вантотрейд.
    FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6

Коментар

tinalex написа:
      Вантотрейд.
      400лв.

Коментар

Marea Bipower написа:
        tinalex написа:
        Вантотрейд.
        400лв.
        Само за смяната или и ремъка и ролките?

Коментар

ремък, ролки + смяна.

Коментар

Стига бе На мен за 429 лв. ми смениха (с техни) всички ремъци, ролки, всички филтри, масло (Selenia Gold 10W40), жило на съединителя и двата задни амортисьора.
            Alfa 159 SW 2.4 Ti
            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Вантотрейд ще е поне гаранция дават за тия пари.

Коментар

Ремъкът е сменен във Вантотрейд за 340лв. направиха и диагностика на двигателя за 20лв. Проблеми не съм имал никакви, дадоха ми 6 месеца гаранция, ремъкът е марка Дайко ролките не знам какви са.Процедурата отне почти цял работен ден, но да се надяваме, че си заслужава.

Коментар

Marea Bipower написа:
                  Ремъкът е сменен във Вантотрейд за 340лв. направиха и диагностика на двигателя за 20лв. Проблеми не съм имал никакви, дадоха ми 6 месеца гаранция, ремъкът е марка Дайко ролките не знам какви са.Процедурата отне почти цял работен ден, но да се надяваме, че си заслужава.
                  В цената от 340 лв. какво се включва?
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Marea Bipower написа:
                    И за каква кола става въпрос?

Коментар

цял ден....тва е 2 часа работа....с приказки и кафенце - мареа тд100....250лв консумативи и 50 май беше работата - 300 кръгло
                      Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                      Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                      Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

nasty написа:
                        цял ден....тва е 2 часа работа....с приказки и кафенце - мареа тд100....250лв консумативи и 50 май беше работата - 300 кръгло
                        Съгласен съм напълно с колегата ...Ето мои рекорди за смяна на ангренаж:Fiat Punto 1.1 14 мин(19 лв ролка и ремък , по евтин ангренажен комплект мисля че няма )Fiat Punto 1.6 27 минFiat Uno 1.1 15 минFiat Uno 1.4 22 минFiat Tipo 1.4 20 минFiat Brava 1.4 32 минFiat Brava 1.6 16 ~2чFiat Doblo 1.9 къррр так так (дизел на колегата zgabrovski) ~2 ч много е кофти мястото щото се сваля един тампон на мотора и е малко разтоянието м/у мотора и купетоFiat Brava 1.9 td100 (единствения дизел на които съм сменял ангренажа , даже и колегата zgabrovski ми се моли да му сменя на Доблото , причината е че мразя дизелите адски много)
                        Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
                        IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
                        1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
                        2.Audi B4 1.6 (ежедневка)

Коментар

HCO написа:
                          nasty написа:
                          Съгласен съм напълно с колегата ...Ето мои рекорди за смяна на ангренаж:Fiat Punto 1.1 14 мин(19 лв ролка и ремък , по евтин ангренажен комплект мисля че няма )Fiat Punto 1.6 27 минFiat Uno 1.1 15 минFiat Uno 1.4 22 минFiat Tipo 1.4 20 минFiat Brava 1.4 32 минFiat Brava 1.6 16 ~2чFiat Doblo 1.9 къррр так так (дизел на колегата zgabrovski) ~2 ч много е кофти мястото щото се сваля един тампон на мотора и е малко разтоянието м/у мотора и купетоFiat Brava 1.9 td100 (единствения дизел на които съм сменял ангренажа , даже и колегата zgabrovski ми се моли да му сменя на Доблото , причината е че мразя дизелите адски много)
                          Тъй като съм нов тука...шъ ма прощавате...та да ми кажеш колко ли пари ще трябва да ти дам за таа работа с двата часа и дали ще ми гарантираш перфектното зацепване на валовете ? Питам щото май в момента не са баш наред щото колата не върви добре?

Коментар

Working...
                          X