Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гумаджииницата на Антонио Терзиев НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!
Collapse
X
-
deadairplaneЕтикети: –
-
Относно ЕТАта колега за Браво ЕТ е 43 мм за 14 цолови джанти при 1,6 мотора.Ако трябва да поставяш фланци за изнасяне за а не опират и от това което ми спомена вчера ЕТ 30 се оказва че фланците трябва да са около 13мм маскимум и ще стане работата.Друг е върпоса обаче какво ще се промени по натоварването на лагерите и окачването.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
deadairplane
-
Re: Гумаджииницата на Антонио Терзиев НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!
deadairplane написа:И през това време почнаха да се събират някакви комшии и идиота дето ми сложи старите джанти неправилно почна да се разхожда с някаква щанга. Нямаше каде да ходя та накрая си платих.Извинявам се за дългия пост.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
deadairplane написа:vital написа:Какви са тия цени верно? На мен ми ги изправяха почти всяка седмица на един меган(като, че бяха от пластелин). Цената беше 15лв на джанта с включен труд.
Коментар
-
Работата е назряла вече за организиране на форумен щурмови отряд (fiat shturm macht)- десетина по- яки и щури в главите съфорумци- да се отзовават до 10 минути по GSM-a на сигнал на съфорумец в беда със стикер на задното стъкло и да се раздаде правосъдие още докато не са му взели парите...Това е най- якия адреналин- да помогнеш на брат в беда.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар