Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гумаджииницата на Антонио Терзиев НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Гумаджииницата на Антонио Терзиев НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!


    #2
    Какви са тия цени...
    Fiat Punto 1.7TD

    Коментар


      #3
      Относно ЕТАта колега за Браво ЕТ е 43 мм за 14 цолови джанти при 1,6 мотора.Ако трябва да поставяш фланци за изнасяне за а не опират и от това което ми спомена вчера ЕТ 30 се оказва че фланците трябва да са около 13мм маскимум и ще стане работата.Друг е върпоса обаче какво ще се промени по натоварването на лагерите и окачването.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

      Коментар


        #4
        Какви са тия цени верно? На мен ми ги изправяха почти всяка седмица на един меган(като, че бяха от пластелин). Цената беше 15лв на джанта с включен труд.

        Коментар


          #5

          Коментар


            #6
            Re: Гумаджииницата на Антонио Терзиев НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!

            deadairplane написа:
            И през това време почнаха да се събират някакви комшии и идиота дето ми сложи старите джанти неправилно почна да се разхожда с някаква щанга. Нямаше каде да ходя та накрая си платих.Извинявам се за дългия пост.
            Няма какво да се извиняваш... А за такива идиоти и мошеници на дребно си заслужава да се организира един наказателен отряд и да им се отиде на гости с щанги в ръка...
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

            Коментар


              #7
              Не е трябвало да плащаш по такава тарифа. Знам, че отстрани изглежда лесно, но е трябвало да проявиш повече твърдост. Едно изречение от рода на "гумаджийницата ти застраховка има ли...?" понякога върши много добра работа. Така и така си платил, сега ти остава само антирекламата.
              Fiat Marea 1.8i 16V
              Fiat Tipo 1.4i 8V
              Fiat Punto 1.6i 8V
              www.italauto-bg.net/forum/

              Коментар


                #8
                deadairplane написа:
                vital написа:
                Какви са тия цени верно? На мен ми ги изправяха почти всяка седмица на един меган(като, че бяха от пластелин). Цената беше 15лв на джанта с включен труд.
                Точно за това казвам да не ходите там.
                Защо чак сега я виждам тази тема ! Защо не съм я прочел преди месец?! Подкрепям колегата deadairplane и аз повече няма да стъпя в този "Сервиз за гуми"! Преди месец отивам да си слагам зимните в Кристо-2 в Дървеница /момчетата вземат по 5лв/бр за смяна и работят бързо и качествено, миналата зима изправях двете железни джанти - по 10лв/бр./, но за нещастие уцелвам момент в който няма ток. Чакам около 20-30 мин., но като се разбра, че ще дойде след около 2 часа си тръгвам. Минавам през Малинова долина към околовръстното и ... се "натрисам" на въпросния сервиз. Вярно, че ми измиха старите летни гуми /тук се чудех да се смея ли или да плача - казвам им, че двете ми гуми са "за кофата с боклук", да не ги мият и мога ли да ги оставя при тях - Отговор: Ама ще трябва да си платиш за да ги оставиш тука ?! Както и да е - "калфата" сложи 4-те зимни за около час и половина и отивам да плащам: Въпросния "шеф" на сервиза ми казва 35лв - не съм питал предварително колко ще ми струва смяната , вадя парите, плащам /няма фактура, касов бон/ и ... "по живо, по здраво". Стана ми много тъпо - някаква смачкана желязна барака се води "Сервиз за гуми", а цените им ... Викам си - здраве да е, пари се печелят ...Продължението: Прибирам се, на другия ден сутринта слизам /трябваше да пътувам към провинцията по спешна работа/ и гледам - предна лява гума - "на джанта" Вадя помпата, помпя и към Кристо-2, преди тунела на Люлин - естествено имаше "опашка" за смяна на зимните гуми, но като обясних на момчетата за проблема, веднага дигнаха колата на крик, свалиха гумата и се оказа, че проблема е - непочистен борд на гумата и джантата !Ремонта трая около 10-на минути!В заключение: Повече в ,,Сервиза за гуми
                BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                Среден разход на газ

                Коментар


                  #9
                  Бре,чак пък и името ли му знаете на шушляка?Той много известен бре.
                  FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6

                  Коментар


                    #10
                    Работата е назряла вече за организиране на форумен щурмови отряд (fiat shturm macht)- десетина по- яки и щури в главите съфорумци- да се отзовават до 10 минути по GSM-a на сигнал на съфорумец в беда със стикер на задното стъкло и да се раздаде правосъдие още докато не са му взели парите...Това е най- якия адреналин- да помогнеш на брат в беда.
                    Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

                    Коментар

                    Working...
                    X