хи колеги,някой дали е ползвал услугите на сервиза който се намира в уличката/мисля, че се казваше Родопи/ до "Александър Ауто". Доколкото разбрах са едно или работят заедно с "Александър Ауто". питам щото ми предстои смяна на "агренаж" с всичките му салтанати, сервиза ми е много удобен като място. Много са любезни-ФАКТ, ама дали са и кадърни?и още едно питане горе долу колко е нормално смяна на ремък ролка и.т.н., демек всичко каквото си трябва по агренажния ремаък с труд и материали от сервиза.Предварително благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мненеия за един конкретен сервиз
Collapse
X
-
Re: Мненеия за един конкретен сервиз
bay-petko написа:хи колеги,някой дали е ползвал услугите на сервиза който се намира в уличката/мисля, че се казваше Родопи/ до "Александър Ауто". Доколкото разбрах са едно или работят заедно с "Александър Ауто". питам щото ми предстои смяна на "агренаж" с всичките му салтанати, сервиза ми е много удобен като място. Много са любезни-ФАКТ, ама дали са и кадърни?и още едно питане горе долу колко е нормално смяна на ремък ролка и.т.н., демек всичко каквото си трябва по агренажния ремаък с труд и материали от сервиза.Предварително благодаря.N.Y. State of Mind
Реклама
Collapse
Коментар