Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте електричар в Пловдив!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Препоръчайте електричар в Пловдив!

Здравейте,Моля да ми препоръчате електричар в Пловдив.Бях писал за проблема ми във форума. Таблото отказа да свети (светят само лампичките при даване на контакт, дългите светлини, радиото).Халогените също отказаха заедно с габаритите. Имам и проблем с десния заден мигач.Искам само да кажа, че бюджетът ми не е много, така че ще се радвам да ми кажете някой, който оправя нещата на реални цени.Благодаря за препоръките предварително.
    Fiat Bravo 1997 TD100

Re: Препоръчайте електричар в Пловдив!

Засега Mascalin ми препоръча един сервиз, който се намира на следното място в Пловдив.Тръгва се по пътя за Карлово и на светофара след Ален МАк се завива надясно. Кара се 100-200 метра и имало някакво мостче, по което се завива наляво и след един S-образен завой се намира този сервиз.Sorry за обяснението, май човекът се казва Емо.Имате ли мнение за него, ще съм благодарен да ми кажете името му и т.н.Очаквам и мнения за други места, където мога да си реша проблема.
    Fiat Bravo 1997 TD100

Коментар

Re: Препоръчайте електричар в Пловдив!

Препоръчаха ми и още един за Водната палата.Бил арменец и се казвал Сурен.Мнения за неговата работа?
      Fiat Bravo 1997 TD100

Коментар

suren e edin ot nai dobrite ne vzima mnogo skapo no trqbva da 4aka6 2-3 dena.moge6 da otide6 pri krasio toi e malko po na dolu sre6tu u4ili6te MEL i toi 6te ti svar6i rabota i dava garanciq ni6to 4e raboti v garaj toi znae kakvo praviЯвно не искаш да пишеш на кирилица.Получаваш още едно предупреждение.1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата.Модераторски екип на fiat-bg.org
        ex. punto elx 1.2i
        Lancia Libra 1.6

Коментар

Мерси мерси!
          Fiat Bravo 1997 TD100

Коментар

Working...
          X