Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Боклуци авточасти на Стамболийски №155

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Боклуци авточасти на Стамболийски №155

Частите им са много некачествени, може и аз да съм попаднал на кофти бройки, но преди 3 месеца и нещо изкарах колата от основен ремонт като смених, десен носач, датчик за температура и водна помпа, които взех от тях, носача преди 1 месец се разтропа, водната помпа онзи ден протече, в магазина хората са страшно точни кеф е да се пазарува от тях, смениха ми водната помпа, взех антифриз всичко точно, но перка не включва, дадох на късо двете жички перката си работи, датчика им думнал, аз лично повече от тях няма да пазарувам, всичко което съм взел се е строшило, жалко,че хората са много точни, може би ако започнат да продават по качествени работи, отново ще започна да пазарувам от тях :D Кажете откъде да си намеря хубав датчик за перката
    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Мда, да живеят Китай и Турция.......
    Alfa 156 2.0 TS
    Alfa 156 20VTurbo
    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
    Locost TF1 3.0V6

Коментар

Re: Боклуци авточасти на Стамболийски №155

Grisha написа:
      Частите им са много некачествени, може и аз да съм попаднал на кофти бройки, но преди 3 месеца и нещо изкарах колата от основен ремонт като смених, десен носач, датчик за температура и водна помпа, които взех от тях, носача преди 1 месец се разтропа, водната помпа онзи ден протече, в магазина хората са страшно точни кеф е да се пазарува от тях, смениха ми водната помпа, взех антифриз всичко точно, но перка не включва, дадох на късо двете жички перката си работи, датчика им думнал, аз лично повече от тях няма да пазарувам, всичко което съм взел се е строшило, жалко,че хората са много точни, може би ако започнат да продават по качествени работи, отново ще започна да пазарувам от тях :D Кажете откъде да си намеря хубав датчик за перката
      тури си от лада и няма да се занимаваш повече на всеки датчик пише от коко до колко градуса сравни им размерите, но мисля, че бяха еднакви с на ладата, на кромата ъсм с такъв 2 година
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Re: Боклуци авточасти на Стамболийски №155

pakumba написа:
        Grisha написа:
        тури си от лада и няма да се занимаваш повече на всеки датчик пише от коко до колко градуса сравни им размерите, но мисля, че бяха еднакви с на ладата, на кромата ъсм с такъв 2 година
        И аз точно това си мислех вчера да набацам от лада След малко отивам в някой лада магазин ще взема един 87-92
        ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Темата е стара, но мисля да пиша тук. Искам и аз да се оплача от кофти части на Стамболийски 155. Преди време купих свещи и км едва изкараха 700км заминаха. Всичките бяха пробили, но това е стара история. Новата история е от преди малко. Колата рязко изгуби мощност и почна да работи много зле, като на 3 цилиндъра. При обстоен преглед се видя, че ангренажният ремък, закупен от посоченото място, е цепнат( не просто нацепен,ами на точно определено място беше сцепен на половината си дължина и стърчаха конци от него.) и беше прескочил с 1 зъб и за това колата не работи равномерно. Същият ремък е обтегнат като хората и всички ролки са изрядни. Пробегът му е едва 6000км. Не си представям как тоя боклук би издържал посочените 50000. Радвам се че белята беше по-малката, защото не ми се мисли какво щеше да стане ако се беше скъсал... Така че имайте едно на ум като купувате ремъци от там... :S
          Fiat Punto '98 1.1 6Speed.
          Fiat Stilo '02 1.6 16V

Коментар

От коя марка е ремъка? да бягаме по-далече.

Коментар

Е от коя, я ще е Goodyear, я Geats или друга известна ще пише на него. Както с всичко изгодно за фалшификация.
              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Затова по добре с DAYCO.Те и тях могат да ги орезелят скоро ама да видим кога.Иначе като чуеш Бош все едно си видял Папата.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Аз взех Flennor от хит-ко, като ми каза че Flennor само пакетирали ремъците от Gates. Беше в доста хубава картонена кутийка и не ми изглежда на менте. Засега 10000км, миналата седмица отворих капака на ремъка да го видя как е и не беше мръднал, още си беше с надписите. Но и аз съм патил с авточасти и само ще ги изброя да не се набута някой:- вал и кобилици марка АЕ, за бога братя не купувайте!- обтяжна ролка на ангренажния ремък, марка не знам но на ролката пише Made in Germany и без интервенция ще опира в капака на анжгренажа- пръстените за халогените (от по-ръбатия вид) дето са плъзнали по магазините на Фиат - въпреки, че привидно са същите, като ги сложиш и стърчат по 2-3см все едно са крадени- накладки Симер - no comment
                  Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Working...
                  X