Киро по принцип е разбран и помага във всякакви ситуациипомагал е на закъсали познати, включително и на колеги от форумадосега бях доволен от негоно не се справи с жилото на съединителя мисмени ми съединител+жило, после педала се втвърди...писал съм във форумадва пъти го сменя, а третия път ме излъга че го е оправил колата цял ден седя при него, в края на деня си я взехказа че всичко е о.к., но още като се качих разбрах че няма промянакато огледах колата установих, че даже предния капак не беше отварялналожи се да ходя другаде, защото рискувах да скъсам жилото и да стане по-голям проблемоказа се, че жилото не е прекарано по правилния път и се беше протрилотова естествено беше свързано с разходи за моя сметка, защото Киро не си свърши работатасега след съветите на Христо , с един приятел работещ в сервиз го сменихме с новопрекарано по правилния път и предварително смазанонадявам се да не се занимавам вече това жило
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Киро Алфата - изключително разочарован съм
Collapse
X
-
Re: Киро Алфата - изключително разочарован съм
sev написа:Киро по принцип е разбран и помага във всякакви ситуациипомагал е на закъсали познати, включително и на колеги от форумадосега бях доволен от негоно не се справи с жилото на съединителя мисмени ми съединител+жило, после педала се втвърди...писал съм във форумадва пъти го сменя, а третия път ме излъга че го е оправил колата цял ден седя при него, в края на деня си я взехказа че всичко е о.к., но още като се качих разбрах че няма промянакато огледах колата установих, че даже предния капак не беше отварялналожи се да ходя другаде, защото рискувах да скъсам жилото и да стане по-голям проблемоказа се, че жилото не е прекарано по правилния път и се беше протрилотова естествено беше свързано с разходи за моя сметка, защото Киро не си свърши работатасега след съветите на Христо , с един приятел работещ в сервиз го сменихме с новопрекарано по правилния път и предварително смазанонадявам се да не се занимавам вече това жилоFiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар