Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Киро Алфата - изключително разочарован съм

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Киро Алфата - изключително разочарован съм

Киро по принцип е разбран и помага във всякакви ситуациипомагал е на закъсали познати, включително и на колеги от форумадосега бях доволен от негоно не се справи с жилото на съединителя мисмени ми съединител+жило, после педала се втвърди...писал съм във форумадва пъти го сменя, а третия път ме излъга че го е оправил колата цял ден седя при него, в края на деня си я взехказа че всичко е о.к., но още като се качих разбрах че няма промянакато огледах колата установих, че даже предния капак не беше отварялналожи се да ходя другаде, защото рискувах да скъсам жилото и да стане по-голям проблемоказа се, че жилото не е прекарано по правилния път и се беше протрилотова естествено беше свързано с разходи за моя сметка, защото Киро не си свърши работатасега след съветите на Христо , с един приятел работещ в сервиз го сменихме с новопрекарано по правилния път и предварително смазанонадявам се да не се занимавам вече това жило
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

бахти, сите майстори ше се окажат един дол дренки, за съжаление на всички нас....
    "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
    (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Re: Киро Алфата - изключително разочарован съм

sev написа:
      Киро по принцип е разбран и помага във всякакви ситуациипомагал е на закъсали познати, включително и на колеги от форумадосега бях доволен от негоно не се справи с жилото на съединителя мисмени ми съединител+жило, после педала се втвърди...писал съм във форумадва пъти го сменя, а третия път ме излъга че го е оправил колата цял ден седя при него, в края на деня си я взехказа че всичко е о.к., но още като се качих разбрах че няма промянакато огледах колата установих, че даже предния капак не беше отварялналожи се да ходя другаде, защото рискувах да скъсам жилото и да стане по-голям проблемоказа се, че жилото не е прекарано по правилния път и се беше протрилотова естествено беше свързано с разходи за моя сметка, защото Киро не си свърши работатасега след съветите на Христо , с един приятел работещ в сервиз го сменихме с новопрекарано по правилния път и предварително смазанонадявам се да не се занимавам вече това жило
      Колега аз също имах проблем с жилото, след сменен съединител. След като отидох при прочутия Киро, той погледна отдолу, каза че жилото е наред, регулира го малко там, колкото да се каже че е свършил нещо и ми каза, че явно проблема е в съединителя и ако искам да се оправи да си купя нов. Както и да е не си купих нов, но жилото ми се скъса след около месец откакто ходих при него. Както и ти каза, жилото въобще не е било правилно поставено и се е протрило и скъсало. В един сервиз до нас, ми сложиха ново жило, предварително го смазаха с масло, направиха хубава дъга отдолу и от тогава нямам проблем.
      Fiat Bravo SX 1.6 16V

Коментар

Working...
      X