Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кажете ми, читав сервиз в Бургас!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз не препоръчвам Кафеджиев - събрал съм лоши впечатления и лоши мнения не от форума.
    Fiat Brava 1.2 SX '99 (182B2.000)
    http://fiat.comnet.bg/

Коментар

Grancharov написа:
      Отидох с/у КАТ, до севиз "Въката" има сервиз - написано е "Компютърна диагностика ..........". Оказа се, че има "силен" софтуер за Фиат и 4-тия му пакет програми откри централата със съобщение "Слаба връзка на захранването или масата, или окъсяване към маса", най-вероятно след свалянето на тъаблото нещо съм размърдал. Но да не се отклонявам от темата - човекът се занимава предимно с двигатели. Ако решите, мисля че може и там да се отиде.
      Днес ходих там и съм доволен. Пробва няколко версии на софтуера и влезе в ЕКУ-то. Единствената грешка е "Слаба маса към управлението на ABS-a и/или проблем с релето." 35 лв. струваше удоволствието, но си личеше, че човека си разбира от работата.
      Alfa 159 SW 2.4 Ti
      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

деси_бургас написа:
        bellew написа:
        @деси_бургас: не разбрах в кой BOSCH си ходила
        на околовръсното
        Значи ходих на Бош-а на околовръстното иииии.......нищо !!! не можаха да ми направят диагностика, а камо ли да се говори и разреши съответният проблем!!!

Коментар

Диагностиката можеш да я направиш в сервиза, за който казва Grancharov, ама майстора ще те отсвири и няма да ти отстрани проблема. Само ще го констатира. 35 кинта е удоволствието.В Кафеджиев се мотаха половин час и така и не можаха да "влезнат" в компа. Иначе си взеха 25 лв.Май в Бургас няма свестен сервиз за електрониките по нашите коли...
          Alfa 159 SW 2.4 Ti
          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

колеги кажете ми от къде да отида да си взема боя за да си пръсна колата, че е блъсната отзад и ми трябват около 100 грама, ама не знам в бургас откъде да взема

Коментар

Working...
            X