Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кажете ми, читав сервиз в Бургас!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кажете ми, читав сервиз в Бургас!

Става въпрос за фиат пунто 97год.На БОША не свършиха никаква работа стария проблем пак си изкочи.Колата се дави и предърпва, инжекциона си свети ,разхода си е голям и т. н.
    ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

И мен живо ме интересува този въпрос .... оказа се че май немога сам да се справя и ще трябва и аз да търся майстори. При мен Punto S 55 ’96 "придърпва" като подам рязко газ или се движа на ниски обороти примерно с 80 на 4-та. Като вдигна обороти се държи добре ... но докато се изнеса на светофара .... мъка .... или докато се наема да изпреваря. С служебния дизел - Рено Рапид ’91 се чувствам по комфортно въпреки че е издухан и пуши като Икарус, може да наема бавно но наема не забива нос и не се чуди ....p.s. Забравих да питам: ти в кой BOSH ходи да не си губя и аз времето ...p.s.s. Забравих да питам и още нещо: Дали случайно някой в Б-с няма излишни TPS или MAP сензор за Punto MK1 - само за проба ... другите неща ги мерих и изглеждат добре. Освен "Crankshaft Position sensor", на съпротивление е добре, но за разстоянието незнам, защото немога да си намеря пластините.p.s.s.s. И забравих, надявам се последно : Не ми свети лампата на инжекциона и имам нормален разход на гориво.
    FIAT Punto 55 S
    FIAT Doblo 1.3 Multijet

Коментар

Закара ли го някъде да го тестват ? Мисля, че знам човек който ще може да ти помогне, стига да има време, но ако не си го тествала пробвай първо това ...

Коментар

Отиди тук-Рош-Сервиз-Стоян-на околовръстното-8458990887209096
        Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Тя сигурно в този Бош е ходила. Закарай я до Ямбол, пътя не е натоварен. И в събота работят, за 1 час си там. Аз като се връщах от Ямбол сигурно се разминах само с 10 коли, хем беше събота Придърпването при мен се оказа от лоша маса на компютъра.
          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Не мога да кажа, че РОШ са най-добри за Fiat - при тях ходят всякакви, техника имат, опитват се да обърнат внимание на всеки, но се получава нещо като да разбираш от всички марки и модели автомобили, което за съжаление е невъзможно. Отделно че са претоварени според мен. Другия BOSCH в Бургас - Текс ООД (срещу Кроношпан) ме "отсвириха" два пъти - веднъж на място и веднъж по телефона с обяснението "Ако не ти свети лампата на инжекциаона на таблото, значи ECU-то не отчита грешки и диагностиката няма да покаже нищо ...", което ме отказа да се пробвам повече при тях.
            Fiat Brava 1.2 SX '99 (182B2.000)
            http://fiat.comnet.bg/

Коментар

Точно там ходих , замериха всичко по колата,но определено мимчетат се учиха на нея, то беше от ясно по ясно хем и представа си нямам.Изобщо незнам къде да я закарам.А за разхода , около 10 градското, преди това беше по малко,двиг. е 1.4
              ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

spark написа:
                Тя сигурно в този Бош е ходила. Закарай я до Ямбол, пътя не е натоварен. И в събота работят, за 1 час си там. Аз като се връщах от Ямбол сигурно се разминах само с 10 коли, хем беше събота Придърпването при мен се оказа от лоша маса на компютъра.
                Къде е тва, някъв телефон или нещо такова
                ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

Пообиколи малко по сервизите и ако не успееш да я оправиш ще я закараме при един мой човек ... в момента е в Металик, но не познавам друг човек, който да разбира от автомобили (и особено от авто електроника) повече от него ... Въпроса е, че незнам кога ще е свободен...

Коментар

@деси_бургас: не разбрах в кой BOSCH си ходила
                    Fiat Brava 1.2 SX '99 (182B2.000)
                    http://fiat.comnet.bg/

Коментар

През последните 10 дни минах и през двата Боша в Бургас. В този с/у дървообработващия, нямате, ама никаква работа-глямо е безхаберието. В другия на околовръсното може да се отиде. Моят проблем е дребен - алармата на airbag, но и в двата Боша не успяха да се свържат с централата. Отидох с/у КАТ, до севиз "Въката" има сервиз - написано е "Компютърна диагностика ..........". Оказа се, че има "силен" софтуер за Фиат и 4-тия му пакет програми откри централата със съобщение "Слаба връзка на захранването или масата, или окъсяване към маса", най-вероятно след свалянето на тъаблото нещо съм размърдал. Но да не се отклонявам от темата - човекът се занимава предимно с двигатели. Ако решите, мисля че може и там да се отиде.
                      FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

деси_бургас написа:
                        spark написа:
                        Къде е тва, някъв телефон или нещо такова
                        Това е сервизът на нашия многоуважаван съфорумец hit-ko. Много колеги са прибягвали до услугите му /включително и аз/ и до сега не знам да има недоволни. Това е линк към сайта му: http://www.axm-auto.com/Чрез него ще се свържеш.
                        FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                        FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

bellew написа:
                          @деси_бургас: не разбрах в кой BOSCH си ходила
                          на околовръсното
                          ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

kiler_4o написа:
                            Пообиколи малко по сервизите и ако не успееш да я оправиш ще я закараме при един мой човек ... в момента е в Металик, но не познавам друг човек, който да разбира от автомобили (и особено от авто електроника) повече от него ... Въпроса е, че незнам кога ще е свободен...
                            Е представяш ло си да ги обикалям и на всеки да казват по нещо и да поправят каквото е там,хубаво е да е закарам някъде но... къде
                            ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

Ела на срещата ще обсъдим сервизите @kiler_4o: Кафеджиев що не го препоръчваш?
                              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Working...
                              X