Колеги срамота! Колата ми е Панда, още гаранционна. Та преди месец ходих там да ми сменят маслото и от тогава от капачката на капака тече та ще се скъса/до тогава никакви проблеми/. Чак преди няколко дни се загледах и видях, че това е капачка, която няма нищо общо с нова - с две думи е била подменена. Отивам в сервиза и викам шефа а той вдига рамене - без коментар. Не се обслужвало това гаранционно. Както и да е купих си нова за 12лв. и сега всичко е ок. Та ме обеждаваха, че можело да има проблем в капака и т.н. при очевидно стара капачка, която не би могла да се амортизира до такава степен за една година.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ауто Италия
Collapse
X
-
Stilo написа:vital написа:...Слагаме на служебната Панда 1.2 и е ок вече 60 000км.
Коментар
-
Selenia GOLD пълна синтетика ли е? По книжка казват Selenia 20K, което се оказа полусинтетика - 10W40. В АА ми сложиха Castrol TXT - 5W40 и е пълна синтетика. В интерес на истината като че ли съм по-доволен от кастрола - на високи обороти е по - тиха. Но за кастрола се говори че има много ментета та не знам!Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:Selenia GOLD пълна синтетика ли е?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Danchojn написа:Selenia GOLD пълна синтетика ли е? По книжка казват Selenia 20K, което се оказа полусинтетика - 10W40. В АА ми сложиха Castrol TXT - 5W40 и е пълна синтетика. В интерес на истината като че ли съм по-доволен от кастрола - на високи обороти е по - тиха. Но за кастрола се говори че има много ментета та не знам!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар