ремъка е на няма 35000кмсмяната му е извършена в аутоиталия преди няма и 1 годинапоследиците са 9 ударени клапана всички зъби на ремъка са тръгнали да падат да им имам оригиналните ремъци на теясложен е за оригинален и са му казали,че трябва да го смени след 70 000км става ми лошо като се сетя,че и един приятел им остави близо 900лв за смяна на ремъци и ролки на алфа гтв 2.0 16в
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
смяна на ангренаж в ауто италия
Collapse
X
-
всичко е сменено по думите на момчетовъв фактурата е било написано 3 ролки,1 ангренаж и един обслужващ ремъкколата е правена с техни роли и ремъциобслужващия ремък е напукан баячовека не му се занимава да търси фактурата за да ходи да се разправя,пък и ще загуби време и нервиутре ще щракна още няколко снимки на същия ремък,само че сгънат да видите за какво става въпросмежду другото,обтяжната ролка лично според мен не е сменяна
Коментар
-
Явор Митев
"Комисия за защита на потребителите"Териториално подразделение: София градТелефон: 02/ 9330572Адрес: пл. "Славейков" № 4А, ет. 3.....фактурката, писмено обяснение като пред следователи с отделно молба за разглеждане на случая по изходящият номер на обяснението.....ако има възможност и за авто-техническа експертиза........кратко, точно и ясно............
Коментар
-
а каква е колата? кофти работа. от тоя двигател повече нищо свестно вече не може да излезе. пс: 1 въпрос. шири се всенародното разбиране че двигателите на пунто мк1 при скъсан ангренаж не удрат клапани. някой може ли да потвърди твърдо или да отрече? кво мислите по въпроса?Fiat Punto S55 1.1
Fiat Forever!
Коментар
-
pugsy написа:Punto_S написа:а каква е колата? кофти работа. от тоя двигател повече нищо свестно вече не може да излезе. ................N.Y. State of Mind
Коментар
-
Punto_S написа:пс: 1 въпрос. шири се всенародното разбиране че двигателите на пунто мк1 при скъсан ангренаж не удрат клапани. някой може ли да потвърди твърдо или да отрече? кво мислите по въпроса?
Коментар
-
Punto_S написа:а каква е колата? кофти работа. от тоя двигател повече нищо свестно вече не може да излезе. пс: 1 въпрос. шири се всенародното разбиране че двигателите на пунто мк1 при скъсан ангренаж не удрат клапани. някой може ли да потвърди твърдо или да отрече? кво мислите по въпроса?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
sev написа:ако бях аз - отивам в Ауто Италия и се разправямкато гарантират, трябва да си понесат последствията
Коментар
-
pugsy написа:sev написа:ако бях аз - отивам в Ауто Италия и се разправямкато гарантират, трябва да си понесат последствиятаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар