Май,аз я направих грешката като сменях крушките хем не дадох на контакт ама даде грешка.Този Бобо само с диагностика ли се занимава става дума да ми изчисти грешката и да ми провери АБС-тоцентралатазащото ми блокира задно колело и предполагам че има проблем в централата или датчиците
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Диагностика при Бобо
Collapse
X
-
Sev написа:тези проблеми нямат нищо общо с диагностикатаще се свържа с Бобо - ако желае да коментира как стоят нещата според неговместо да ми каже - "Ела ще видя проблема и ако ние нещо сме объркали ще ти го оправим" той ми разправя - "Аз кво да направа, то е така - днеска не те боли зъб - утре те боли, аз кво съм виновен (чудесно сравнение ми изстреля на момента, явно не му е за първи път). Ела и ще ти кажа колко ти струва ремонта." Аз не съм механик и не знам може ли да се обърка нещо или не може от една елементарна диагностика - но не е това основния проблем - 6 месеца я карам тая кола и нищо и няма, отивам при БОБО, веднага след това почват да ми се скапват разни работи по колата и симпатягата ме праща на зъболекар.... ?!"
Коментар
-
paradizio написа:Sev написа:тези проблеми нямат нищо общо с диагностикатаще се свържа с Бобо - ако желае да коментира как стоят нещата според неговместо да ми каже - "Ела ще видя проблема и ако ние нещо сме объркали ще ти го оправим" той ми разправя - "Аз кво да направа, то е така - днеска не те боли зъб - утре те боли, аз кво съм виновен (чудесно сравнение ми изстреля на момента, явно не му е за първи път). Ела и ще ти кажа колко ти струва ремонта." Аз не съм механик и не знам може ли да се обърка нещо или не може от една елементарна диагностика - но не е това основния проблем - 6 месеца я карам тая кола и нищо и няма, отивам при БОБО, веднага след това почват да ми се скапват разни работи по колата и симпатягата ме праща на зъболекар.... ?!"Fiat Punto 1.1 6Speed
Коментар
-
абе и аз да си кажа, ходих да ми сменят термостата. Всичко ок. Термостата Бер. Няма проблеми. После както си карам колата ей тъй от нищото ми падна задна дясна врата. Няма да стъпя там при тия лошите. Много моля да се прочетат горните мнения бавно и внимателно. После да се помисли. После пак. В автофорум сте. Логиката на клиента е следната - пиеш вода и ти пада носа (при мен това е проблем щото става земетресение). Непременно са свързани тия ми ти две неща. Не. Ако прибавим и тон на разговора вминяващ вина - ето ти лошо отношение. Всички сме хора, всеки може да избухне. Невежия не прощава, умния не забравя......Originally Posted by pla_y_men
Алфата си е Алфа, а ФИАТ-а не е Алфа!
Коментар
-
Нека и аз да кажа някоя дума за Extreme Service (Бобо).Няколко години по ред имах едно странно придърпване на колата,когато карах на 1-ва или 2-ра скорост без газ. Обиколих няколко сервиза за диагностика.Смених няколко датчика,но резултат нямаше. Преди година отидох в сервиза на Бобо и започнахме с диагностика. Резултати перфектни.Качихме се в колата и започнахме да обикаляме. Не след дълго Бобо каза категорично:"тази кола смуче въздух от някъде",когато трябва да бъде в режим на cut off.В крайна сметка виновник се оказа жилото на газта,което не всеки път позволяваше на дросела да се затвори до край. Иначе казано единственият човек,който се произнесе абсолютно точно за причината беше Бобо и имсля,че той е един от малкото хора, които разбират от ДВГ и чип тунинг в БГ.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар