Сервиза е "ТОП Сервиз", на бул. Европа - зад ЛУКОЙЛ-а. Като взех колата ходих там за смяна на ангр.ремък и ролки, смяна на масло и всички филтри. Вече почти 1 година мина оттогава, а непрекъснато откривам некадърните им ръце оставени по моята количка:1. Най-малкия проблем: горивният филтър въобще не е за моята кола-кана 2 литра за кой знае какъв мотор! Октомври месец го смених.2. Поленовият филтър въобще не са го сменяли! Октомври месец се открива, че е целия в лешове! Отново пари за смяна.3. ГОЛЯМАТА ИЗДЪНКА: обърнали са някаква ролка на ангренажа!Сега майстора, който я прави, ми обяснява, че коляновия вал е копал там някъде си и е имало голяма възможност да се скъса ангренажа и да стане голямата беля! 4. ИЗДЪНКА: Маслото, което са сменили след 3 месеца се беше сговнило яко! За цялата тая свинщина ми взеха 430 лв! КОЛЕГИ, ЗА БОГА, НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТОП Сервиз на бул. Европа - некадърници
Collapse
X
-
Re: ТОП Сервиз на бул. Европа - некадърници
Blue написа:Сервиза е "ТОП Сервиз", на бул. Европа - зад ЛУКОЙЛ-а. Като взех колата ходих там за смяна на ангр.ремък и ролки, смяна на масло и всички филтри. Вече почти 1 година мина оттогава, а непрекъснато откривам некадърните им ръце оставени по моята количка:1. Най-малкия проблем: горивният филтър въобще не е за моята кола-кана 2 литра за кой знае какъв мотор! Октомври месец го смених.2. Поленовият филтър въобще не са го сменяли! Октомври месец се открива, че е целия в лешове! Отново пари за смяна.3. ГОЛЯМАТА ИЗДЪНКА: обърнали са някаква ролка на ангренажа!Сега майстора, който я прави, ми обяснява, че коляновия вал е копал там някъде си и е имало голяма възможност да се скъса ангренажа и да стане голямата беля! 4. ИЗДЪНКА: Маслото, което са сменили след 3 месеца се беше сговнило яко! За цялата тая свинщина ми взеха 430 лв! !SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
Без да намеквам, и да асоциирам с Blue... като разбира се още веднъж я моля да ме извини... но на колегите по-горе ще напиша, че са прави, но аз съм бил свидетел, когато една руса хубавица наля литър антифриз в гърловината за наливане на маслото.Това е принудително пресичане, другото всички го знаем!!! Наложи се директно да и дръпна ключовете на колата и се обадя на мъжа и! Е, слава богу беше "HAPPY END" /за колата/... маслото се смени на място! В къщи какво е било не знам!?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар