Миналата седмица ходих малко на поправки и се оказа, че задните носачи са ми се раздрънкали. Ремонтът струвал 160 лв. на носач - 100 лв. ремонтен комплект + 60 лв. труд. Това ми се струва множко, та рекох да питам дали сумата е наистина такава. Благодаря Сервизът е DKV на Искърско шосе.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ремонт на заден носач - 160 лв?
Collapse
X
-
Още не съм се съгласил да ми правят носачите, затова питам как стоят нещата. Лошото е, че доста време търсих свестен сервиз и накрая се оказа, че такъв просто няма... поне не и според мненията в нашия форум Ако препоръчате някой друг с удоволствие ще го пробвамНе знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
Re: Ремонт на заден носач - 160 лв?
Sko написа:Миналата седмица ходих малко на поправки и се оказа, че задните носачи са ми се раздрънкали. Ремонтът струвал 160 лв. на носач - 100 лв. ремонтен комплект + 60 лв. труд. Това ми се струва множко, та рекох да питам дали сумата е наистина такава. Благодаря Сервизът е DKV на Искърско шосе.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
stef написа:Sko написа:Миналата седмица ходих малко на поправки и се оказа, че задните носачи са ми се раздрънкали. Ремонтът струвал 160 лв. на носач - 100 лв. ремонтен комплект + 60 лв. труд. Това ми се струва множко, та рекох да питам дали сумата е наистина такава. Благодаря Сервизът е DKV на Искърско шосе.
Коментар
-
morg написа:stef написа:Sko написа:Миналата седмица ходих малко на поправки и се оказа, че задните носачи са ми се раздрънкали. Ремонтът струвал 160 лв. на носач - 100 лв. ремонтен комплект + 60 лв. труд. Това ми се струва множко, та рекох да питам дали сумата е наистина такава. Благодаря Сервизът е DKV на Искърско шосе.N.Y. State of Mind
Коментар
-
sachma написа:morg написа:stef написа:Sko написа:Миналата седмица ходих малко на поправки и се оказа, че задните носачи са ми се раздрънкали. Ремонтът струвал 160 лв. на носач - 100 лв. ремонтен комплект + 60 лв. труд. Това ми се струва множко, та рекох да питам дали сумата е наистина такава. Благодаря Сервизът е DKV на Искърско шосе.
Коментар
-
Sko написа:Благодаря на всички ви! Не само ми спестихте средства, но и разбрахме що за стока е въпросния сервиз. Ще потърся колегата НСОВсяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
HCO написа:Sko написа:Благодаря на всички ви! Не само ми спестихте средства, но и разбрахме що за стока е въпросния сервиз. Ще потърся колегата НСОSOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Здравейте колеги, я кажете къде ги сменят тея чудесии. Че говорих с едно майсторче и той каза "Карай и не барай" "Тва неможе да се смени" "Цел ден ще блъскаме с чука като изоглавен" и "Понякога се пука и носача ". Тъ след като ми ги казаха тези неща, реших да видя как вие сте решили проблема. Мерси. И съжалявам че пълня темата, но нямаше смисъл да отварям новаКогато кръвта заври, нищо неможе да я охлади
Fiat Bravo_GT 1.8 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар