Искам да Ви разкажа историята на една гаранция на предни амортисьори в сервиз D&N Подуене, София. Карам VW Пасат 96г. На 21.04.2006 година си смених при тях предните амортисьори, лагерите и тампоните. Амортисьорите са газови AL-CO, а тампоните (опорите) и лагерите са Лемфьордер. За това платих 284 лева, както се вижда от сканирания документ. Поисках гаранционна карта, но ми казаха, че с получения документ имам 2 години гаранция. Малко се учудих, че никъде не пише нещо за гаранция, но понеже изглеждаха убедителни, просто повярвах и си тръгнах. В къщи си записах на ръка горе на листа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
D&N сервиз - ВНИМАВАЙТЕ МНОГО!
Collapse
X
-
Колега, не съм сигурен дали се казва D&N но мисля че е същия. Само че Младост - срещу Била. Отивам на годишен технически - човека прегледа .. направи всичко и накрая ме вика - гледай как са ти се напукали спирачните тръбички ... ти си като камикадзе ... и така нататък .. и както казваш ... все едно ми е направил услуга ме пуска да мина прегледа но с уговорката че ще сменя тръбичките. Аз определено не се смятам за камикадзе и веднага звънкам на моя майстор да купува тръбичките и на другия ден сутринта да сменя. Карам му колата .. и ми звъни след час с въпроса кой идиот ме е излъгал че трябва да сменям тръбичките! Обясни ми че отвън има предпазен слой гума който се напуква много бързо но тръбичките са повече от перфектни и смяната им е абсолютно безсмислена ... та така с тези сервизи ... и това бе първия и последен път в който отивам при тях.Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
-
И при мен с Пунтото се опитаха да направят номера с тръбичките. Д&Н - Овча Купел. Приемчика вика "за смяна са". Обаче майсторчето ме дръпна на страни и вика "бате тоя те кове с тия маркучета, не са за смяна"... явно им е патент.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Fiat
ама аз бях писал накаде тук -за този сервиз на Овча купел отивам там нещо ми трапаше казва ми какво трябва да се смени и пише за труд колко ще вземе - ако му донаса части беше доста отколкото си вях сметнал 100 лв искаше 180 лв платих за прегледа самоотидох купих си части и като ки ходиф във Велинград си ги смених взеха ми 80 лв а се оказа че едните работи не били чак за смяна а други
Коментар
-
kkp написа:Колега, не съм сигурен дали се казва D&N но мисля че е същия. Само че Младост - срещу Била. Отивам на годишен технически - човека прегледа .. направи всичко и накрая ме вика - гледай как са ти се напукали спирачните тръбички ... ти си като камикадзе ... и така нататък .. и както казваш ... все едно ми е направил услуга ме пуска да мина прегледа но с уговорката че ще сменя тръбичките. Аз определено не се смятам за камикадзе и веднага звънкам на моя майстор да купува тръбичките и на другия ден сутринта да сменя. Карам му колата .. и ми звъни след час с въпроса кой идиот ме е излъгал че трябва да сменям тръбичките! Обясни ми че отвън има предпазен слой гума който се напуква много бързо но тръбичките са повече от перфектни и смяната им е абсолютно безсмислена ... та така с тези сервизи ... и това бе първия и последен път в който отивам при тях.Fiat Bravo 1.8 GT
Коментар
-
anko написа:kkp написа:Колега, не съм сигурен дали се казва D&N но мисля че е същия. Само че Младост - срещу Била. Отивам на годишен технически - човека прегледа .. направи всичко и накрая ме вика - гледай как са ти се напукали спирачните тръбички ... ти си като камикадзе ... и така нататък .. и както казваш ... все едно ми е направил услуга ме пуска да мина прегледа но с уговорката че ще сменя тръбичките. Аз определено не се смятам за камикадзе и веднага звънкам на моя майстор да купува тръбичките и на другия ден сутринта да сменя. Карам му колата .. и ми звъни след час с въпроса кой идиот ме е излъгал че трябва да сменям тръбичките! Обясни ми че отвън има предпазен слой гума който се напуква много бързо но тръбичките са повече от перфектни и смяната им е абсолютно безсмислена ... та така с тези сервизи ... и това бе първия и последен път в който отивам при тях.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Ето тук : http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=137799#137799 съм писал за моя опит със сервиза D&N в Младост. Мисля, че хората са коректни и аз останах доволен от тях.
Коментар
-
mme написа:Преди няколко месеца писах за диагностика сервиз D&N но на бул. "Европа" (Люлин) Останах доволен и го препоръчах и на други колеги. Може би е от значение с какъв проблем си отишъл и в кой от сервизите им!?Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар