Честит ви форум първо :D Предлагам шлайфане и полиране на джанти, автомобилни и мотоциклетни аксесоари, изглаждане на пукнатини от кристални фарове.Пускам темата за 2-ри път защото телефона ми е сменен а старата тема е заключена и не мога нито да я изтрия нито да я поправя.www.polirane.com0877 75 74 74
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шлайфане и полиране на джанти, кристални фарове
Collapse
X
-
Шлайфане и полиране на джанти, кристални фарове
www.polirane.com
Шлайфане и полиране на всички видове метали, шлайфане и полиране на джанти, полиране на автомобилни и моторджийски аксесоариЕтикети: –
-
Re: Шлайфане и полиране на джанти, кристални фарове
Я кажи кави парици зимаш за 4 джанти оригиналните на Фиат 14" /джантите са тия дето са на колата от аватара/ и за колко време ще ги направиш. Мисълта ми е следната - аз съм от София ама мисля да идвам на разходка до Пловдив. Та ако дойда сутринта оставям ти колата и вечерта дали ще са готови.
-
..
Джантите стават минимум за една седмица. Останалото отговарям на личниwww.polirane.com
Шлайфане и полиране на всички видове метали, шлайфане и полиране на джанти, полиране на автомобилни и моторджийски аксесоари
Коментар
-
Нямам
Какво да се прави ... нямамwww.polirane.com
Шлайфане и полиране на всички видове метали, шлайфане и полиране на джанти, полиране на автомобилни и моторджийски аксесоари
Коментар
-
Не
Не за съжаление Ако можех щях да си полирам моетоwww.polirane.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар