Здравейте, вече почти година имам фиат типо 1.4 Засега няма никакви проблеми, но понеже не съм на ти с автомобилите ми кажете някой хубав сервиз-където ще ми направят пълен и качествен преглед на колицата и където няма да си измислят някакви проблеми.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добър и евтин сервиз???
Collapse
X
-
Гост
Мое мнение
Аз отскоро си дадох колата в един нов сервиз, който ми препоръчаха и съм доволен, защото: вкарват колата на стенда, преглеждат я цялата и ти казват - има да се прави това, ще ти струва толкова и ще отнеме толкова време. Решението го взимаш ти. Сервиза се казва СТРАТОС и се намира на Сливница и Ботев - входа е отзад в уличката. Искам да е ясно, че не им правя реклама - само изказвам мнение.Би ли се регистрирал, тук това е задължително
-
Гост
-
01 написа:Nikcho написа:Остава и да кажеш и къде е сервиза и какво е и типото :P :PFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
01 написа:Nikcho написа:Остава и да кажеш и къде е сервиза и какво е и типото :P :PFiat Uno 1.1 Fire
Коментар
-
и аз ходих в Стратос за диагностига на двигател става майстора им е добър,но иначе са доста зле,закарах колата защото ми тропаше нещо отпред,и като я погледнаха за 1 мин.ми казаха да си сменя всичко по предницата 300 лв.а аз им казвам че преди месец съм сменил почти всико и те ми казват еми значи си купил кофти части и са заминали,отидох в един друг сервиз и откриха че се е скъсал болта на едини я носач дето държи втулката,повече в Стратос не отивамFiat Croma 2.0 i. Turbo
Коментар
-
procar написа:и аз ходих в Стратос за диагностига на двигател става майстора им е добър,но иначе са доста зле,закарах колата защото ми тропаше нещо отпред,и като я погледнаха за 1 мин.ми казаха да си сменя всичко по предницата 300 лв.а аз им казвам че преди месец съм сменил почти всико и те ми казват еми значи си купил кофти части и са заминали,отидох в един друг сервиз и откриха че се е скъсал болта на едини я носач дето държи втулката,повече в Стратос не отивамFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
blue_g
Когато става въпрос да диагностика ходя във Вантотрейд. Там хората си имат подходящата техника и не взимат скъпо. А за ремонт ходя във DKV. Мисля, че цените им са разумни. За смяна на лагер на носача във Вантотрейд ми искаха 80лв само за труд. А във DKV ми взеха само 45лв. Оставаш си колата сутринта и следабяда ти се обаждат да си я вземеш готова. Пък и DKV си е специализиран за италиянски автомобили. Не знам...ако има и други подходящи сервизи нека колегите кажат. За сервиза на DKV е мое лично впечетление..
Коментар
-
за Александър Ауто
HRISTO написа:Александър Ауто, също е добър избор, имат и техника, софтуер, добри части, не лоша организация, както и това, че са в центъра.минимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения
Tipo 1.4 карбуратор 350 000km без ремонт на двигателя. По последни данни-вероятно достоверни, но не 100%, май километрите са 250 000км.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар