Ще съм много благодарен ако препоръчате някои добър сервиз за ФИАТ БРАВА.Мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчаите някои сервиз за ФИАТ
Collapse
X
-
Re: Препоръчаите някои сервиз за ФИАТ
Valentin Simeonov написа:gog82 написа:Ще съм много благодарен ако препоръчате някои добър сервиз за ФИАТ БРАВА.Мерси предварително.
Коментар
-
Само да попитам - защо не Ауто Италия? Там да не би само каручки да поправят!Мисля че е редно да спазваме добрият тон във форума, а едно добро отношение към официалният сервиз на FIAT може само да ни е от полза. Има дейности, които никъде другаде не могат да се извършат освен при сервиза на вносителя. Независимо от всичко (цена, време, качество и т.н.)Да, действително има Вальо Симеонов в примната на Ауто Италия, но doofiat - само си представи че може да се окаже просто съвпадение на имената?
Коментар
-
Stilo написа:Само да попитам - защо не Ауто Италия? Там да не би само каручки да поправят!Мисля че е редно да спазваме добрият тон във форума, а едно добро отношение към официалният сервиз на FIAT може само да ни е от полза. Има дейности, които никъде другаде не могат да се извършат освен при сервиза на вносителя. Независимо от всичко (цена, време, качество и т.н.)Да, действително има Вальо Симеонов в примната на Ауто Италия, но doofiat - само си представи че може да се окаже просто съвпадение на имената?
Коментар
-
И продължавам от по-горе.Не мога да си представя как няма да има никаква маркетингова мисъл в А.И.Защото не се запитат, как един обикновен монтьор с основно образование се грижи по-добре за клиентите си, отколкото един официален представител на Фиат?! Защо не предлага отстъпки както за части така и за покупка на автомобили на настоящи собственици на Фиат, отстъпки за форума, защо не гъделичкат клиентите си? Толкова ли нямат средства затова? Та ще има ли лоши мнения, ако клиента е доволен? Как може да не отделят средства за такива разходи и кампании.Защо не се постараят да изградят един добър имидж сред нас във форума?! Защо не черпят опит от утвърдили се български фирми, които работят с клиенти - то не е само да обслужиш колата, а трябва да се обслужи и качествено. Това качество за съжаление им бяга и не винаги резултата е добър. Вярно, вършат си работата, но когато имат желание.Дано да види този ми пост някой от А.И. и да се замисли - какво сте направили вие за клиентите си?
Коментар
-
Stilo написа:Само да попитам - защо не Ауто Италия? Там да не би само каручки да поправят!Мисля че е редно да спазваме добрият тон във форума, а едно добро отношение към официалният сервиз на FIAT може само да ни е от полза. Има дейности, които никъде другаде не могат да се извършат освен при сервиза на вносителя. Независимо от всичко (цена, време, качество и т.н.)Да, действително има Вальо Симеонов в примната на Ауто Италия, но doofiat - само си представи че може да се окаже просто съвпадение на имената?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Stilo написа:Само да попитам - защо не Ауто Италия? Там да не би само каручки да поправят!Мисля че е редно да спазваме добрият тон във форума, а едно добро отношение към официалният сервиз на FIAT може само да ни е от полза. Има дейности, които никъде другаде не могат да се извършат освен при сервиза на вносителя. Независимо от всичко (цена, време, качество и т.н.)Да, действително има Вальо Симеонов в примната на Ауто Италия, но doofiat - само си представи че може да се окаже просто съвпадение на имената?
Коментар
-
Nino написа:Stilo написа:Само да попитам - защо не Ауто Италия? Там да не би само каручки да поправят!Мисля че е редно да спазваме добрият тон във форума, а едно добро отношение към официалният сервиз на FIAT може само да ни е от полза. Има дейности, които никъде другаде не могат да се извършат освен при сервиза на вносителя. Независимо от всичко (цена, време, качество и т.н.)Да, действително има Вальо Симеонов в примната на Ауто Италия, но doofiat - само си представи че може да се окаже просто съвпадение на имената?N.Y. State of Mind
Коментар
-
Stilo написа:Само да попитам - защо не Ауто Италия? Там да не би само каручки да поправят!Мисля че е редно да спазваме добрият тон във форума, а едно добро отношение към официалният сервиз на FIAT може само да ни е от полза. Има дейности, които никъде другаде не могат да се извършат освен при сервиза на вносителя. Независимо от всичко (цена, време, качество и т.н.)Да, действително има Вальо Симеонов в примната на Ауто Италия, но doofiat - само си представи че може да се окаже просто съвпадение на имената?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар