Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Добър газаджия в Пловдив

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Добър газаджия в Пловдив

Здравейте, търся добър майстор за обикновенна газова в Пловдив, но който да "чува" добре нещата при италианките. Досега съм ходил при двама газаджии в Пловдив, като и двама нищо не направиха, единия каза че не разбирал от обикновенни газови, другия въртя струва после щях да се удуша от сурова неизгоряла газ. Накратко - това лято изпарителя беше ревизиран с нови платна, цялостно подменяне на филтри + настройките му и всичко необходимо. До тази година нямах никакви проблеми, газовата я имам вече 3-та година и се държеше супер (не съм карал повече от 30-40хил.км с нея), но след смяната на гореизброените неща взе да гърми от време на време. Вчера гръмна доста силно и изби чак тапата, която се слага на онзи авансатор ли му се вика незнам точно(кутията която е прикрепена към дебелия въздуховод, като тя е премахната и затапена). Газовата е BRC, колата 1.6 брава с металния колектор.

Насока за специалист по "АГУ"

По-добре се разходи на 100-на км до Септември до колегата Янко-
    Може да се свържеш с мен на 0878601688 поздрави
    Това е номера, който ми беше давал последно. Няма да сбъркаш, а човека най-малкото може да те консултира по телефона, поне да знаеш с какво си имаш работа.
    Поздрави и успех.
    ПП. Ника му във форума е qnisZ за всеки случай, ако не се сещаш и искаш да ползваш услугите му
    Последна редакция от pl4 8rp; 30.01.2017, 13:26. Причина: Правописни грешки
    Fiat BRAVA 1.6/16v103Hp EL(LPG Lovato)- XII.1997 182А4.000- Аудио система
    Мразя чалгата повече и от политиците. Поправено.Комунизмът ще отстоява своите основи по един или друг начин.Оправия-няма!

Коментар

Благодаря колега, но конкретно търся човек от Пловдив, нямам много свободно време освен една неделя.

Коментар

Четох добри отзиви за Ласков, ходих при него, настроиха я с газанализатор. Въпрос - въздуховода, който улавя въздушната напречна струя е премахнат заради газовата и тръбата, която влиза преди въздушният филтър е около Ф60... е сложиха тапа с дупка с отвор колкото палец. Казаха че иначе нямало как да се настрои. Как по дяволите ще засмуква нормално въздух и не би ли повлияло това на разхода на газ и вървежа на бензин?
        Последна редакция от vnukata; 03.02.2017, 08:23.

Коментар

Working...
        X