Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на агренаж София.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравей колега,

Ти ли си купува частите и от къде или майстора ти ги взе ?

Bankov в един друг форум е дал координати на майстора. Би ли потвърдил телефона:
    0899189956 Стефан - намира се в двора на Девил тунинг ако ги знаеш,
    иначе като караш по Сливница в посока Орион, преди ОМВ и след моста има една отбивка в дясно на светофара който е на входа на парка. та по нея и веднага в ляво, има голяма портална врата точно на завоя.

Ще споделя и аз, че сменях всичко преди има няма 100-200км

В сервиза на Стефан в Захарна Фабрика.
    Човека каза категорично:
    - ремък - ContiTech
    - ролки - Ruville
    - водна помпа - Hepu с метална перка

Всичко останало като марка части било компромис.
    Цена части 200лв с много отстъпки, цена за работа за мен 120лв.
    Човека има пети за зацепване и останах много доволен от отношение към клиента, както и от работата по колата, не се претупват нещата за 1-2 часа и да се махаш.
    04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Аз вземах на Драго частите и да това е мястото и телефона му. Кажи че аз съм те пратил. Говори с него и той може да ти ги вземе частите. Няма да чакаш три дни като при мен и няма да ти излязат много по скъпи. Отделно ще ти огледа колата и ще ти каже
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Нещо не ми стана ясно къде е сервиза. Казваш да карам по Сливница след моста на ЗФ, и преди ОМВ на светофара в дясно. Това е улица Кукуш. После в ляво ?
        Нещо не го намирам на стрийт вюто. Иначе Девил тунинг ми го дава под моста точно след линиите.

Коментар

Точно така, като завиеш по Кукуш и след това първата пряка в ляво, след това имаш 150-200м и ще видиш от дясно портал с метална врата, това е голям паркинг към сервиза, самия вход е асфалтиран с нов асфалт, той по телефона ще те упъти.
          punto HGT

Коментар

Да се похваля, че агренажа е сменен вече. Майсторите бяхме аз и баща ми.
            Няма нищо сложно.

Стария ремък (Дайко) нямаше видими следи от работата си.
            Паразитната ролка беше като нова. Доста мазно се въртеше. Не знам каква марка е, но е метална и на нея пише Slovkia.
            Обтяжната ролка (INA), беше горе долу добре.

Коментар

Пети ползвахте ли?
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Намерих един чертеж на инструмент за фиксиране на КВ (като този от менюъла). Един размер беше сгрешен. Поправихме го, но не се наложи да се ползва.
                КВ и РВ не мръднаха. РВ можех да го местя с един зъб напред-назад на ръка.
                Ремъка има два белега. Единия е между зъби, а другия е на зъб.
                Единия трябва да съвпадне с белега на КВ, а другия с белега на РВ. Стягаш и си готов.
                Това е на 1.9 105.

На 1.8 баща ми си направи инструмент, който фиксира двата разпределителни вала да не мръднат. С един болт се завива между валовете. Самия инструмент не нещо като Х

Коментар

Working...
                X