Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ауто Италия или Ванто Трейд - качество/цена ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vesko написа:
    Това е един тип, дето като го видиш, ще разбереш защо така му викат. Та този същия като ми пикаеше дюзата каза "Двигателя на масата и ще разберем какво й има." Тогава беше във Ванто. Искаха ми 77 лв за "диагностика", при която нищо не откриха, ама взели, че сменили свещите. Ето я случката:http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=3986
    Добре, тогаваАуто Италия : Ванто Трейд, резултат 1:0 за hit-koстава ли? :D Добре де, как може в цяла София, дето има 1000 сервиза, една дюза да не може да се диагностицира?!? Възмутително!
    Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

BO написа:
      Chukche написа:
      .. Значи от всичко казано до тук аз лично избрах Ауто Италия, колата ми е доста нова за да слагам части - менте(справка T&N car,Александър Ауто и т.н.) и честно казано като отиде човек там не с нагласата, ...
      Само за сведение, че дори и Ауто Италя купуват някой части от Александър Ауто :P (поне за това знам)Да не си мислиш, че всичко е техен внос, всичко в тази държава е така навързано, че дори и не можем да си го представим.
      Всъщност Александър Ауто внасят и оригинални резервни части! Нищо чудно Ауто Италия да ги използват като подоставчик когато им свършат... филтрите, да речем, и трябва да чакат "Х" - дни за да дойдат техните от Италия. Въобще няма да се изненадам ако е така!За някой има ли значение коя точно фирма е внесла частта? Важното е да е оригинална и да е поставена професионално... това е :Р

Коментар

Ауто Италия ли последно е най-добрия избор за сервиз и има ли някой наистина доволен от него? Аз като си взех колата я закарах там за диагностика и смяна на масла, но не останах възхитена! Казаха ми, че е добре да се сменят ремъците и със работата ще ми струва 1000 лв. Не искам да ходя в случайни сервизи, но и не ми се дават толкова пари, ако няма да е направено както трябва!
        http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

eliie написа:
          ....Казаха ми, че е добре да се сменят ремъците и със работата ще ми струва 1000 лв.
          За Ферари ли става на въпрос , 1000лв??? Тея срам нямат!
          In Tipo Veritas

Фиат Типо 1.6 DOHC
          Фиат Стило 1.6

Коментар

В карайна сметка какво стана, намаля ли разхода на маслото на Стило-то?
            FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

ancho написа:
              В карайна сметка какво стана, намаля ли разхода на маслото на Стило-то?
              О да, всичко е ОК вече :D
              Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Вчера си взех служебната кола (Фиат Дибло 1.9JTD)от Ауто Италия.Вкарах я за смяна на масло и филтри.Ама поне и накладките бяха почти накрая им казах да ги сменят.Обаждат ми се от сервиза и ми казват че ако се сменят накладките,трябва да се сменят и дисковете че са надрани.Викам и ок каквото трябва правете.Обаждат ми се вчера,колата ви е готова.Питам колко ви дължа?1390лв. Баси само предните дискове без смяна са 490лв,горивен филтър 180 лв.+работа ДДС.Не знам ако трябва да сменям съединител колко ще трябва да дам.Имаче няма забележки от сервиза.
                И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

MartoModev написа:
                  горивен филтър 180 лв
                  Дали е позлатен или е от платина... ?!За мен е ясно, че там няма да стъпя!!! Сори за спама!
                  BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                  Среден разход на газ

Коментар

Не ама е някакъв с подгряване
                    И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Working...
                    X