Предполагам, че става дума за труд и материали.Не вярвам да са толкова скъпи.Звънни и в Т и Н кар да ги питаш колко струват.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ауто Италия или Ванто Трейд - качество/цена ?
Collapse
X
-
Stoyan_68 написа:Мдааа, само за инфо-говорих с човека, смяна на гумички-180лв. Това сигурно е само цената на гумичките като гледам. Той обаче употреби един израз "да е изплюло гумичка" Как става тая работа...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Stoyan_68 написа:Мдааа, само за инфо-говорих с човека, смяна на гумички-180лв. Това сигурно е само цената на гумичките като гледам. Той обаче употреби един израз "да е изплюло гумичка" Как става тая работа...Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Re: Ауто Италия или Ванто Трейд - качество/цена ?
Stoyan_68 написа:rustson написа:sev написа:Stoyan_68 написа:Пичове, предварително се извинявам ако темата вече е разчепкана във форума, но според вас кой от двамата е по-добрия сервиз за работа по двигареля?Мисля, че като цени и двата са на едно равнище горе-долу.
Коментар
-
doofiat написа:Пич какви гумички какви пет лева. И аз бях като теб, на 2000 км 1 литър ТУТЕЛА. Никога повече, никога. Смени маслото и ще се правят нещата - гарантирам. Аз за около 7000 км доливах около 3 литра ТУТЕЛА - пълен боклук. Сложих си Селения и разхода ми е 8000 км 0,8 л масло.И аз бях тръгнал да сменям гумички и простотии, но един майстор вика я си сложи това, което препоръчват от Фиат и тогава сменяй каквото искаш.Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Stoyan_68 написа:doofiat написа:Пич какви гумички какви пет лева. И аз бях като теб, на 2000 км 1 литър ТУТЕЛА. Никога повече, никога. Смени маслото и ще се правят нещата - гарантирам. Аз за около 7000 км доливах около 3 литра ТУТЕЛА - пълен боклук. Сложих си Селения и разхода ми е 8000 км 0,8 л масло.И аз бях тръгнал да сменям гумички и простотии, но един майстор вика я си сложи това, което препоръчват от Фиат и тогава сменяй каквото искаш.
Коментар
-
Миналата седмица бях във Вантотрейд за пълна профилактика и смяна на ремъци и ролки.Не е евтино но пък съм доволен от работата и обслужването.Впрочем от години ходя при тях когато ще се пипа по двигателя.Ето цени:Ролка1-92лв;обтегач-51лв;МаслоTutela Estoril-5л-59лв;накрайник-16лв;въздушен филтър-18лв;ремък-16лв;тампон-5лв;ремък-38лв;лагер-26лв;лагер-30лв;филтър климатик-23лв;филтъргоривен-24лв;филтър маслен-6лв;задни накладки-45лв;лагер-53лв.Това е без ДДС.Не е лошо колеги като ходите някъде на ремонт или за части и вие да пишете цени.За подмяната на всички тези джаджи ми взеха около 250 лева.Имат гаранция за частите и труда доколкото зная.Колата е от тази от подписа.FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6
Коментар
-
tinalex написа:Миналата седмица бях във Вантотрейд за пълна профилактика и смяна на ремъци и ролки.Не е евтино но пък съм доволен от работата и обслужването.Впрочем от години ходя при тях когато ще се пипа по двигателя.Ето цени:Ролка1-92лв;обтегач-51лв;МаслоTutela Estoril-5л-59лв;накрайник-16лв;въздушен филтър-18лв;ремък-16лв;тампон-5лв;ремък-38лв;лагер-26лв;лагер-30лв;филтър климатик-23лв;филтъргоривен-24лв;филтър маслен-6лв;задни накладки-45лв;лагер-53лв.Това е без ДДС.Не е лошо колеги като ходите някъде на ремонт или за части и вие да пишете цени.За подмяната на всички тези джаджи ми взеха около 250 лева.Имат гаранция за частите и труда доколкото зная.Колата е от тази от подписа.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
tinalex написа:В Ауто- Италия съм ходил веднъж и повече няма да ходя.Между другото чух че Вантотрейд опразват магазина и май ще се занимават само с камиони.Ако някой знае нещо да ме опровергае ще е добре.А Италсервиз какво представляват?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
tinalex написа:В Ауто- Италия съм ходил веднъж и повече няма да ходя.Между другото чух че Вантотрейд опразват магазина и май ще се занимават само с камиони.Ако някой знае нещо да ме опровергае ще е добре.А Италсервиз какво представляват?Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
tinalex написа:Миналата седмица бях във Вантотрейд за пълна профилактика и смяна на ремъци и ролки.Не е евтино но пък съм доволен от работата и обслужването.Впрочем от години ходя при тях когато ще се пипа по двигателя.Ето цени:Ролка1-92лв;обтегач-51лв;МаслоTutela Estoril-5л-59лв;накрайник-16лв;въздушен филтър-18лв;ремък-16лв;тампон-5лв;ремък-38лв;лагер-26лв;лагер-30лв;филтър климатик-23лв;филтъргоривен-24лв;филтър маслен-6лв;задни накладки-45лв;лагер-53лв.Това е без ДДС.Не е лошо колеги като ходите някъде на ремонт или за части и вие да пишете цени.За подмяната на всички тези джаджи ми взеха около 250 лева.Имат гаранция за частите и труда доколкото зная.Колата е от тази от подписа.Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Stoyan_68 написа:tinalex написа:Миналата седмица бях във Вантотрейд за пълна профилактика и смяна на ремъци и ролки.Не е евтино но пък съм доволен от работата и обслужването.Впрочем от години ходя при тях когато ще се пипа по двигателя.Ето цени:Ролка1-92лв;обтегач-51лв;МаслоTutela Estoril-5л-59лв;накрайник-16лв;въздушен филтър-18лв;ремък-16лв;тампон-5лв;ремък-38лв;лагер-26лв;лагер-30лв;филтър климатик-23лв;филтъргоривен-24лв;филтър маслен-6лв;задни накладки-45лв;лагер-53лв.Това е без ДДС.Не е лошо колеги като ходите някъде на ремонт или за части и вие да пишете цени.За подмяната на всички тези джаджи ми взеха около 250 лева.Имат гаранция за частите и труда доколкото зная.Колата е от тази от подписа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар