vesko написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ауто Италия или Ванто Трейд - качество/цена ?
Collapse
X
-
BO написа:Chukche написа:.. Значи от всичко казано до тук аз лично избрах Ауто Италия, колата ми е доста нова за да слагам части - менте(справка T&N car,Александър Ауто и т.н.) и честно казано като отиде човек там не с нагласата, ...
Коментар
-
Ауто Италия ли последно е най-добрия избор за сервиз и има ли някой наистина доволен от него? Аз като си взех колата я закарах там за диагностика и смяна на масла, но не останах възхитена! Казаха ми, че е добре да се сменят ремъците и със работата ще ми струва 1000 лв. Не искам да ходя в случайни сервизи, но и не ми се дават толкова пари, ако няма да е направено както трябва!
Коментар
-
Вчера си взех служебната кола (Фиат Дибло 1.9JTD)от Ауто Италия.Вкарах я за смяна на масло и филтри.Ама поне и накладките бяха почти накрая им казах да ги сменят.Обаждат ми се от сервиза и ми казват че ако се сменят накладките,трябва да се сменят и дисковете че са надрани.Викам и ок каквото трябва правете.Обаждат ми се вчера,колата ви е готова.Питам колко ви дължа?1390лв. Баси само предните дискове без смяна са 490лв,горивен филтър 180 лв.+работа ДДС.Не знам ако трябва да сменям съединител колко ще трябва да дам.Имаче няма забележки от сервиза.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар