Пичове, предварително се извинявам ако темата вече е разчепкана във форума, но според вас кой от двамата е по-добрия сервиз за работа по двигареля?Мисля, че като цени и двата са на едно равнище горе-долу.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ауто Италия или Ванто Трейд - качество/цена ?
Collapse
X
-
Vladim написа:Нямам наблюдения от Ауто Италия, но доколкото съм запознат са мърльовци. Във Вантотрейд взимат повечко пари от необходимото, но поне, когато ми се е случвало да закъсам яко са ме приемали веднага. като качество на работа... задоволително, но не бих казал пефректно!Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Ти какво направи бе човек. Как може да правиш такова сравнение.АУТО ИТАЛИЯ са най-скапания сервиз за нашите коли!!! Нямат нищоооооо - нито качество, нито отношение към клиента, нито пък имат необходимата техника.Нямат нищо за диагностика на дизели, ама нищо и най-смешното беше, че ме пратиха при конкуренцията от "Супер дизел". Предполагам, че и от бензинови двигатели не разбират.Колата ми стоя при тях два дни и затова време не видяха, че ми капе нафта от видимо място(ще им извади очите). Мърльовци!!!!Ходи навсякъде другаде, но не и в АУТО ИТАЛИЯ!За Вантото съм чувал хубави, но бъркащи в джоба случаи. Разбират от работата си!
Коментар
-
Re: Ауто Италия или Ванто Трейд - качество/цена ?
Stoyan_68 написа:Пичове, предварително се извинявам ако темата вече е разчепкана във форума, но според вас кой от двамата е по-добрия сервиз за работа по двигареля?Мисля, че като цени и двата са на едно равнище горе-долу.
Коментар
-
sev написа:Stoyan_68 написа:Пичове, предварително се извинявам ако темата вече е разчепкана във форума, но според вас кой от двамата е по-добрия сервиз за работа по двигареля?Мисля, че като цени и двата са на едно равнище горе-долу.Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
Stoyan_68 написа:Между "задоволително" и "перфектно" има сериозна разлика. Добре, кой е добър сервиз за двигатели според теб? Става дума за стило.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Искам да кажа, че работят добре, но не така, както би-трябвало! Ремонтираха ми скоростната кутия и от две сглобиха една здрава. Наскоро забелязах, че има теч, ще трябва да ходя да я погледнат. Като си взимах колата ми бяха лепнали под номерата пластмасова лентичка с името на сервиза, а когато звънях по телефона ми вдигаше чичко от охраната, който въобще не е наясно с, коя кола, какво се случва и ходеше да гони приемчиците из сервиза, които често отсъстват. Веднъж смених лагер на главина при тях и ги помолих да погледнат дали карето на това колело е за този модел, защото имам подозрение, че не е и затова е изпилило датчика за ABS-a. След, като свършиа работата ми казаха-"датчика е счупен, карето си е ОК". Да, ама не! Датчика е счупен (направо изпилен) от по-широкото каре, ясно си личи, че дупчицата където влиза датчика е силно стеснена от карето, на колелото от другата страна не е така. Та... от по-малкото зло може да избереш Вантотейд що се отнася до двигатели. Уж работели с гаранция, но веднъж не са ми написали гаранционна карта, а касовите бележки пък не включват цената на труда, а само на резервните части. Ако имаш проблем с двигателя по-добре иди при тях, но си приготви повечко парички.Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Ако е нещо, което не изисква специализиран диагностичен софтуер не ходи нито в единия, нито в другия.Но ти явно си засекретил причината, щото колегите по-горе те питат , ма ти мълчиш кат’ комунист на разпит! Нit-ko в Ямбол е добро решение, но е много далече.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
rustson написа:sev написа:Stoyan_68 написа:Пичове, предварително се извинявам ако темата вече е разчепкана във форума, но според вас кой от двамата е по-добрия сервиз за работа по двигареля?Мисля, че като цени и двата са на едно равнище горе-долу.Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Stoyan_68 написа:Съгласен съм ама къде?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Stoyan_68 написа:Съгласен съм ама къде?Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Nino написа:Не, познавах качествените им приемчици Христо и инж.Радослав Кънчев, но за съжаление и двамата напуснаха.Иначе от юли 2005г когато сменях ремъци и ролки не съм ходил.Частите и аз и Вантотрейд си ги купуваме от Т&N CAR, така че...Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар