Колеги търся си тампон за двигателя(този над ангренажа).Дотук го намерих на три места - Вантотрейд 176лв със заявка ,ТН 137лв със заявка и капаро,Александър Ауто 120лв в наличност.Дайте информация да го докараме поне до 90 лева.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто JTD 1.9
Collapse
X
-
Re: Пунто JTD 1.9
tinalex написа:Колеги търся си тампон за двигателя(този над ангренажа).Дотук го намерих на три места - Вантотрейд 176лв със заявка ,ТН 137лв със заявка и капаро,Александър Ауто 120лв в наличност.Дайте информация да го докараме поне до 90 лева.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
Nino написа:tinalex написа:Колеги търся си тампон за двигателя(този над ангренажа).Дотук го намерих на три места - Вантотрейд 176лв със заявка ,ТН 137лв със заявка и капаро,Александър Ауто 120лв в наличност.Дайте информация да го докараме поне до 90 лева.Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
На моят мотор (TD100) въпросният тампон се разглобява и може да му се набият просто нови втулки от двете страни. Спомням си, че правих тази операция още в началото, когато сменях ангренажа и не струваше много. Този тампон по-скоро бих нарекъл щанга, защото има такъв вид О---О :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:На моят мотор (TD100) въпросният тампон се разглобява и може да му се набият просто нови втулки от двете страни. Спомням си, че правих тази операция още в началото, когато сменях ангренажа и не струваше много. Този тампон по-скоро бих нарекъл щанга, защото има такъв вид О---О :DSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Vladim написа:На моят мотор (TD100) въпросният тампон се разглобява и може да му се набият просто нови втулки от двете страни. Спомням си, че правих тази операция още в началото, когато сменях ангренажа и не струваше много. Този тампон по-скоро бих нарекъл щанга, защото има такъв вид О---О :D
Коментар
-
Nino написа:tinalex написа:Колеги търся си тампон за двигателя(този над ангренажа).Дотук го намерих на три места - Вантотрейд 176лв със заявка ,ТН 137лв със заявка и капаро,Александър Ауто 120лв в наличност.Дайте информация да го докараме поне до 90 лева.
Коментар
-
tinalex написа:Моля дайте съществена информация.Проблема не е в това дали ще дам 100 или 200 лева,а че не е хубаво да взимаш една част за 20 евро и после да я продаваш за 120-180 лева.Нали се сещате какво искам да кажа.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
tinalex написа:Моля дайте съществена информация.Проблема не е в това дали ще дам 100 или 200 лева,а че не е хубаво да взимаш една част за 20 евро и после да я продаваш за 120-180 лева.Нали се сещате какво искам да кажа.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Малко оффтопик... И аз не знам какво става с тея цени. Обадих се за дръжки за Бравата в Т&Н Кар и ми казаха цена 38лв на парче. В Александър Ауто бяха по 33лв на парче. И като ги купих от Александър Ауто за мое учудване на опаковките на дръжките пишеше Т&Н Кар и бяха с 5лв по-евтини. Т.е. не винаги във фирмата от която пазаруват всички е по-евтиноFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Малко оффтопик... И аз не знам какво става с тея цени. Обадих се за дръжки за Бравата в Т&Н Кар и ми казаха цена 38лв на парче. В Александър Ауто бяха по 33лв на парче. И като ги купих от Александър Ауто за мое учудване на опаковките на дръжките пишеше Т&Н Кар и бяха с 5лв по-евтини. Т.е. не винаги във фирмата от която пазаруват всички е по-евтиноN.Y. State of Mind
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар