Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за сервиз за PDR - вакуумно изправяне на тенекии

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питане за сервиз за PDR - вакуумно изправяне на тенекии

Здравейте колеги,Тая беля (от микробус) ми създава от 20 дни проблеми - няколко "препоръчани" сервиза - всичко предлага изчукване и кит. С каско съм, имам още право на огледи, не знам на какви майстори попадам, но все късо. На последното място "Ауто Кели" в Дружба 2 ми предложиха PDR технология с вакуум и т.н., но доста несериозно се отнесоха - само висок клас коли правели, някакви 22-23 годишни тарикатчета...Та въпроса ми е да препоръчате читав сервиз с PDR и нормални майстори, че ми е къс фитила вече...Не е само ламарината, бронята трябва да се нагрява и изпъне, сега е частично оправена, но под нея рамката също е изкривена, смених и фаровете за заден и мъгла.
    Прикачени файлове

Няма ли по моргите капак и броня, ще стане по-лесно, то все ще се боядисва.
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Послушай хората в сервиза-тоя ремонт е нова врата и вече за бронята-според зависи... Всичко друго са...опити да се оноди рогатия докато хвърчи. Тези детайли не са предвидени да се ремонтират. Сменят се.

Коментар

Бронята може да се оправи,но задната врата с pdr едва ли .имам комплект pdr но , могат да се ремонтират вдлъбнатини.

Коментар

С тоя вакуум освен да тисчупят задното стъклъ друго няма да свършат. Намери си врата да ти я пръснат и готово. За кит забрави не му а мястото там.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
          X