mitkosoft написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Недоволен от Екстрийм Сервиз !
Collapse
X
-
emzo написа:mitkosoft написа:Емо ми поиска повече пари...но не е там проблема...емо се държи надменно...за него всички са гниди и единствената им функция на мозъка е да извършват физиологичните си нужди и да не забравят. Всички отговори на Емо в мои теми а и на други колеги са в стил: "ти си виновен понеже си мръсен пикуч смесен с храчка" така, че изобщо не искам да виждам Емо понеже с това държание може да изпита Сливенски гняв върху себе си.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Нямам такова намерение. Гледай да си оправиш колата и просто не използвай лъжливи термини/думи/твърдения/епитети - цитата по-горе.Вражда към теб нямам, както ти казах и в друга тема и с пари да ме отрупаш и крушка няма да ти сменя по колата.-----Томаховки няма , Евгени. Младежа нещо и от моите услуги , без да ги е ползвал е недоволен.По принцип тоя раздел не го отварям изобщо, ама ми сигнализираха агенти, че Миткософт е недоволен от менF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Нямам такова намерение. Гледай да си оправиш колата и просто не използвай лъжливи термини/думи/твърдения/епитети - цитата по-горе.Вражда към теб нямама, както ти казах и в друга тема и с пари да ме отрупаш и крушка няма да ти сменя по колата.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
BO написа:Виж дали случайно буксата на моторчето на клапите не е разхлабена. Откопчай я и пръсни малко с контактен спрей.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Аз едно не мога да разбера...значи компютъра е презаписван, защото на "брой програмирания" пише 1, а преди беше 0....на "управление на ЕГР" пише "изключен"......на "степен на задръстване на ДПФ" пише "0%"....значи правено е нещо по системата, обаче въпроса е дали на всички които е правена тази процедура свети лампа "CHECK ENGINE" или е нещо инцидентно само при мене....Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Темата, почна да става прекалено лична и дори и на мен като сеирджия човек, ми е странно.Не искам да те засягам по никакъв начин, но какво целиш с пускането на темата? Понеже ако искаше само да кажеш, че даден човек е некоректен, щеше да пуснеш един минус в раздела за сервизите. Видно е, че си се прецакал ( или са те прецакали)... не се наемам да определя, кое точно е. Ти на този човек телефона имаш ли го? Защо му пишеш само във форума на Алфа? Нещо не говорихте ли с него, ако има някакъв фал как ще процедирате...нещо за рекламации. А пък и щом ти се е видял сопнат по телефона и не си му имал доверие е трябвало още тогава да го пратиш у лево. До колкото разбрах сте се разбрали за даден час, а той не е спазен. При условие, че си му казал, че пътуваш 200-300км е некоректно така. Тук е втория момент, когато щях да си бия камшика. Това са двигатели на по 15 години и тези процедури са от ясни по ясни. На дали само този Бобо и дизеловия принц от СтЗ знаят, какво трябва да се пипне. Трябвало е да си направиш хубав ресърч и да се пазариш за парите, щом ти се виждат много. Понеже е малко тъпо да си ги платил и после да обясняваш, че са ти много. Момчетата са хванали няква схема за някви пари и който се навие - плаща. Това е. Много ли са, малко ли са - никой не те кара насила.Абе идеята ми е, че май малко подхождаш с рогата напред към хората. Успех дано да си решиш проблемите с колицата и да си я караш безпроблемно.БТВ, не познавам лично никой от участващите и никой не защитавам.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
mitkosoft написа:Аз едно не мога да разбера...значи компютъра е презаписван, защото на "брой програмирания" пише 1, а преди беше 0....на "управление на ЕГР" пише "изключен"......на "степен на задръстване на ДПФ" пише "0%"....значи правено е нещо по системата, обаче въпроса е дали на всички които е правена тази процедура свети лампа "CHECK ENGINE" или е нещо инцидентно само при мене....FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
mitkosoft написа:BO написа:Виж дали случайно буксата на моторчето на клапите не е разхлабена. Откопчай я и пръсни малко с контактен спрей.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар