Здравейте, значи още като се обадих по телефона на тоя въпросния Bobo(от Алфа форума) се държеше малко надменно по телефона...отговареше оклончиво с половин дума и все едно току що го будя от сън...както и да е запазих си час в съботен ден за 10 часа за премахване на ДПФ и ЕГР. Станах в 5:00 сутринта и в 5:30 тръгнах за София от Сливен. Около 9:30 бях пред сервиза в София и в 10:00 отвори врати. Понеже не го знаех кой е Бобо питах момчето което отвори и ме изгледа някак криво като го попитах. Няма проблем разбрах го никой не иска да е в събота на работа. И така около 11 и нещо дойде Бобо. Както и да е началник е може да идва когато си иска, но проблема е , че преди мене имаше няколко човека уж които бяха за малко. Няма проблем навсякъде има мои и свои...Както и да е около 16:00 следобяд колата излезе от сервиза уж доволен от свършеното. Пребрах се в Сливен, колата претърпя смяна на гарнитура на главата, но и тва няма значение...Прроблема е, че през 2-3 дена светва лампата с двигателя на таблото. Като я закача за компютър ми изкарва P0403 за грешка в ЕГР и че нямало сигнал от него. Е аджеба аз ли не разбирам или дадох 350 лева уж за софтуерно изключване на ЕГР за да може да ми свети тази досадна лампа на таблото...Грешен раздел - Преместена.Модераторски екип fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Недоволен от Екстрийм Сервиз !
Collapse
X
-
Тоя така си говори, явно се събужда само когато има пари да взима.Според мен му звънни и му кажи какъв е проблема и да си го отстрани, като ти поеме пътните, защото това е безобразие, Сливен не е квартал на София и не си на 10км от него.Имаш ли някакъв документ за извършената операция по колата или някаква фактура, ако се направи на интересен го заплаши със съд и жалба до КЗП, защото и на мен ми е писнало от такива тарикатчета, ти като си си платил си бил коректен нали ???, а той бил ли е коректен като ти е казал, че колата ти е готова ??Действай веднага и му запали телефона, защото това няма кой да го свърши вместо тебе.punto HGT
-
didich написа:Тоя така си говори, явно се събужда само когато има пари да взима.Според мен му звънни и му кажи какъв е проблема и да си го отстрани, като ти поеме пътните, защото това е безобразие, Сливен не е квартал на София и не си на 10км от него.Имаш ли някакъв документ за извършената операция по колата или някаква фактура, ако се направи на интересен го заплаши със съд и жалба до КЗП, защото и на мен ми е писнало от такива тарикатчета, ти като си си платил си бил коректен нали ???, а той бил ли е коректен като ти е казал, че колата ти е готова ??Действай веднага и му запали телефона, защото това няма кой да го свърши вместо тебе.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Пусни тема и в алфа форума и го нахрани и там като некоректен.Дал си 350лв. без никакъв документ, за да си оставя така парите при някой най малкото трябва да ми е добър приятел, а и той като човек, който предлага някаква услуга е длъжен да ти представи съответния документ, без значение дали бъзраш или имаш цял ден на разположение, това са пари, които не са нито отчетени, нито осчетоводени най вероятно, директно в джобчето, чиста печалбаpunto HGT
Коментар
-
така е, прав си за документите, но просто така се случи...не ми остава нищо освен да го храня...най се нервя , че тая плюнка за един ден взе 900 лева от ремапване на мен и на още един преди мен...със сигурност има и по силни дни...та тоя вади по над 20 000 лева месечно без да осчетоводява нищо...мисля дали да не му пратя данъчна проверка...350 лева ми е половин заплата....Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Писал съм му вече 3 пъти в Алфа форума и се прави, че не вижда...иначе като му писах за процедурата и ми отговори на 2-рата минута...дал съм му срок до края на месеца да ида направо в Сливен да ми оправя проблема...след това предприемам действия...пък и каква е гаранцията, че ще ида в София и няма да ме прецака да ми каже "братле имам спешна работа няма да можеш да влезеш"....Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
mitkosoft написа:Писал съм му вече 3 пъти в Алфа форума и се прави, че не вижда...иначе като му писах за процедурата и ми отговори на 2-рата минута...дал съм му срок до края на месеца да ида направо в Сливен да ми оправя проблема...след това предприемам действия...пък и каква е гаранцията, че ще ида в София и няма да ме прецака да ми каже "братле имам спешна работа няма да можеш да влезеш"....
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Да беше тръгнал за Ямбол там също можеше да ти свършат работа Не знам какво има общо EGR с гарнитуратаFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Емо ми поиска повече пари...но не е там проблема...емо се държи надменно...за него всички са гниди и единствената им функция на мозъка е да извършват физиологичните си нужди и да не забравят. Всички отговори на Емо в мои теми а и на други колеги са в стил: "ти си виновен понеже си мръсен пикуч смесен с храчка" така, че изобщо не искам да виждам Емо понеже с това държание може да изпита Сливенски гняв върху себе си.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
mitkosoft написа:Емо ми поиска повече пари...но не е там проблема...емо се държи надменно...за него всички са гниди и единствената им функция на мозъка е да извършват физиологичните си нужди и да не забравят. Всички отговори на Емо в мои теми а и на други колеги са в стил: "ти си виновен понеже си мръсен пикуч смесен с храчка" така, че изобщо не искам да виждам Емо понеже с това държание може да изпита Сливенски гняв върху себе си.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
mitkosoft написа:Емо ми поиска повече пари...но не е там проблема...емо се държи надменно...за него всички са гниди и единствената им функция на мозъка е да извършват физиологичните си нужди и да не забравят. Всички отговори на Емо в мои теми а и на други колеги са в стил: "ти си виновен понеже си мръсен пикуч смесен с храчка" така, че изобщо не искам да виждам Емо понеже с това държание може да изпита Сливенски гняв върху себе си.
Коментар
-
Нямам абсолютно никаква вражда...враждата идва от него..на всеки мой коментар вместо да ми помогне само усложнява положението...мога да дам много приемри с линкове от теми...той ме мисли за някакво нищожество, но това е присъщо за слабите да се изявяват само по нета....Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар