Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Недоволен от Екстрийм Сервиз !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Недоволен от Екстрийм Сервиз !

Здравейте, значи още като се обадих по телефона на тоя въпросния Bobo(от Алфа форума) се държеше малко надменно по телефона...отговареше оклончиво с половин дума и все едно току що го будя от сън...както и да е запазих си час в съботен ден за 10 часа за премахване на ДПФ и ЕГР. Станах в 5:00 сутринта и в 5:30 тръгнах за София от Сливен. Около 9:30 бях пред сервиза в София и в 10:00 отвори врати. Понеже не го знаех кой е Бобо питах момчето което отвори и ме изгледа някак криво като го попитах. Няма проблем разбрах го никой не иска да е в събота на работа. И така около 11 и нещо дойде Бобо. Както и да е началник е може да идва когато си иска, но проблема е , че преди мене имаше няколко човека уж които бяха за малко. Няма проблем навсякъде има мои и свои...Както и да е около 16:00 следобяд колата излезе от сервиза уж доволен от свършеното. Пребрах се в Сливен, колата претърпя смяна на гарнитура на главата, но и тва няма значение...Прроблема е, че през 2-3 дена светва лампата с двигателя на таблото. Като я закача за компютър ми изкарва P0403 за грешка в ЕГР и че нямало сигнал от него. Е аджеба аз ли не разбирам или дадох 350 лева уж за софтуерно изключване на ЕГР за да може да ми свети тази досадна лампа на таблото...Грешен раздел - Преместена.Модераторски екип fiat-bg.org
    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Тоя така си говори, явно се събужда само когато има пари да взима.Според мен му звънни и му кажи какъв е проблема и да си го отстрани, като ти поеме пътните, защото това е безобразие, Сливен не е квартал на София и не си на 10км от него.Имаш ли някакъв документ за извършената операция по колата или някаква фактура, ако се направи на интересен го заплаши със съд и жалба до КЗП, защото и на мен ми е писнало от такива тарикатчета, ти като си си платил си бил коректен нали ???, а той бил ли е коректен като ти е казал, че колата ти е готова ??Действай веднага и му запали телефона, защото това няма кой да го свърши вместо тебе.
    punto HGT

Коментар

didich написа:
      Тоя така си говори, явно се събужда само когато има пари да взима.Според мен му звънни и му кажи какъв е проблема и да си го отстрани, като ти поеме пътните, защото това е безобразие, Сливен не е квартал на София и не си на 10км от него.Имаш ли някакъв документ за извършената операция по колата или някаква фактура, ако се направи на интересен го заплаши със съд и жалба до КЗП, защото и на мен ми е писнало от такива тарикатчета, ти като си си платил си бил коректен нали ???, а той бил ли е коректен като ти е казал, че колата ти е готова ??Действай веднага и му запали телефона, защото това няма кой да го свърши вместо тебе.
      Нямам абсолютно никакъв документ, просто много бързах...вечерта имахме семейна сбирка в Сливен и нямах и мутка за губене...аз съм си виновен, че не съм взел документ...така, че няма кво да докажа....писах му гневно съобщение във Алфа форума но естествено няма отговор от няколко седмици вече...и да му звънна кво ше стане....да ела до София...и пак ше чакам цял ден....
      Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Пусни тема и в алфа форума и го нахрани и там като некоректен.Дал си 350лв. без никакъв документ, за да си оставя така парите при някой най малкото трябва да ми е добър приятел, а и той като човек, който предлага някаква услуга е длъжен да ти представи съответния документ, без значение дали бъзраш или имаш цял ден на разположение, това са пари, които не са нито отчетени, нито осчетоводени най вероятно, директно в джобчето, чиста печалба
        punto HGT

Коментар

така е, прав си за документите, но просто така се случи...не ми остава нищо освен да го храня...най се нервя , че тая плюнка за един ден взе 900 лева от ремапване на мен и на още един преди мен...със сигурност има и по силни дни...та тоя вади по над 20 000 лева месечно без да осчетоводява нищо...мисля дали да не му пратя данъчна проверка...350 лева ми е половин заплата....
          Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Не го мисли. Направи го.
            Powered by Emzo

Коментар

Писал съм му вече 3 пъти в Алфа форума и се прави, че не вижда...иначе като му писах за процедурата и ми отговори на 2-рата минута...дал съм му срок до края на месеца да ида направо в Сливен да ми оправя проблема...след това предприемам действия...пък и каква е гаранцията, че ще ида в София и няма да ме прецака да ми каже "братле имам спешна работа няма да можеш да влезеш"....
              Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

mitkosoft написа:
                Писал съм му вече 3 пъти в Алфа форума и се прави, че не вижда...иначе като му писах за процедурата и ми отговори на 2-рата минута...дал съм му срок до края на месеца да ида направо в Сливен да ми оправя проблема...след това предприемам действия...пък и каква е гаранцията, че ще ида в София и няма да ме прецака да ми каже "братле имам спешна работа няма да можеш да влезеш"....
                Не му казвай, че си ти. Запиши си нов час, все едно си нов клиент и му се яви там в сервиза да се озъби малко.

Коментар

кола

Да беше тръгнал за Ямбол там също можеше да ти свършат работа Не знам какво има общо EGR с гарнитурата
                  КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                  Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                  http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: кола

kluchar написа:
                    Да беше тръгнал за Ямбол там също можеше да ти свършат работа Не знам какво има общо EGR с гарнитурата
                    В никакъв случай не намесвам гарнитурата...гарнитурата си е едно ЕГР си е друго...за 350 лева освен, че тоя ЕГР повече никога не трябваше да го виждам ами трябваше и да ми галят мъд*те. Значи всеки вика аз съм най добър, но досега не съм имал майстор който да не си остави ръцете...значи извинявам се ама правят или получават от някъде един файл наготово и само презаписват колите...не може тва да струва 350 лева...ама както и да е дадох ги без да се пазаря с ясната мисъл поне този път да ми се свържи работа. И кво накрая пак светят лампи...то и аз мога така...ше вляза в ECU EDIT сайта, има си секция да си платиш за готови мапове, ще си купя едно Галето или MPPS и ми трябват само 1000 балъка за да си направя 350 000 лева. И логиката е такава, че ако някога брикна някое ECU ще ида на моргата и ще взема друго което работи и пак ще издам работеща кола на клиента...тва са 350 00 лева и мога да се пенсионирам...тва за цял живот не може да се заработи....
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Бобо е голяма гад,но Еньо и голям пич,когато и да съм му искал съвет никога не ми е отказал.Защо не попита Емо дали може да ти свърши тази работа,а и Ст.загора е доста по-близо
                      Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
                      EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
                      EX.Fiar Ritmo 105TC

Коментар

Емо ми поиска повече пари...но не е там проблема...емо се държи надменно...за него всички са гниди и единствената им функция на мозъка е да извършват физиологичните си нужди и да не забравят. Всички отговори на Емо в мои теми а и на други колеги са в стил: "ти си виновен понеже си мръсен пикуч смесен с храчка" така, че изобщо не искам да виждам Емо понеже с това държание може да изпита Сливенски гняв върху себе си.
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

mitkosoft написа:
                          Емо ми поиска повече пари...но не е там проблема...емо се държи надменно...за него всички са гниди и единствената им функция на мозъка е да извършват физиологичните си нужди и да не забравят. Всички отговори на Емо в мои теми а и на други колеги са в стил: "ти си виновен понеже си мръсен пикуч смесен с храчка" така, че изобщо не искам да виждам Емо понеже с това държание може да изпита Сливенски гняв върху себе си.
                          Хахахахахахахаххаха. Извинявам се за офф-а Но не можах да се спра
                          ФИАТ- Пътят е само формалност
                          ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                          -----------------------------------------------------
                          FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

mitkosoft написа:
                            Това са глупости. Явно имате някаква лична вражда. Познавам го лично. Супер точен пич